Stefan Sauk kritiserar Stockholmare i en video som delats på sociala medier
Stefan Sauk kritiserar Stockholmare i en video som delats på sociala medier - Foto: Anders Wiklund/TT & Jessica Gow/TT

Stefan Sauks känga mot stockholmarna: ”Korkade människor…”

Skådespelaren Stefan Sauk har publicerat en video på sociala medier där han svingar hårt mot bilisterna i huvudstaden. På gatan där han bor har nämligen flera krockat.


Efter det senaste dygnets snökaos i Stockholm har nu Stefan Sauk uttalat sig och återgett vad som inträffat på gatan där han bor. 

– Det som förvånar är hur jävla korkade människor är, utbrister han i en video som postats på Facebook.

Kritiken mot bilisterna

Skådespelaren Stefan Sauk la igår upp videon på sin Facebook där han uppmanar Stockholmare att inte sätta sig bakom ratten om man inte behärskar att köra.

Det är på gatan där han bor som kaoset utspelar sig. Han och grannarna står och skottar snö, sandar och försöker stoppa bilister då backen som leder ner till villakvarteret orsakat flera krockar, något Sauk påpekar. 

I en fortsättning som han spelat in en stund senare ger han sig också på att imitera Stockolmsdialekt samtidigt som han återger vad som hänt.

– De börjar spinna och dammar rakt in i bilhögen. Vad fan är det med folk? Och det här var inte en billist, det var hur många som helst. Till slut stoppades trafiken. Det är fantastiskt vad lite snö kan göra.

Händelsen delades också på skådespelarens Instagram.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!