David Batra ger tråkiga besked kring SVT:s "Världens sämsta indier".
David Batra ger tråkiga besked kring SVT:s "Världens sämsta indier". - Foto: Stina Stjernkvist/TT och Anders Wiklund/TT

David Batras dystra besked om SVT:s Världens sämsta indier: "Ångrar mig"

Den tredje säsongen av "Världens sämsta indier" har knappt hunnit börja innan David Batra delar med sig av ett dystert besked.
"Ångrar mig redan", skriver komikern.


Under tisdagen den 14 mars har den tredje säsongen av "Världens sämsta indier", som kommer att bestå av sex avsnitt, premiär. 

I programmet ska komikern David Batra, med utrikeskorrespondenten Malin Mendels hjälp, bli "en riktig indier" genom att prova på allt som hör ett indiskt liv till. 

Allt om Malin Mendel: Barnen, maken och dubbla boendet

David Batra chockar följarna inför Världens sämsta indier – visar upp dubbelgångaren: "Förvirrad"

David Batra om framtiden för "Världens sämsta indier"

Malin Mendel och David Batra. Foto: Anders Wiklund/TT

Men för den som roats av "Världens sämsta indier" kommer nu dystra besked. Den tredje säsongen lär nämligen bli programmets sista – något som David Batra tillkännager i ett inlägg på Instagram, där han också berättar om bonusavsnitten som kommer att släppas framöver.

"Eftersom vi älskar att vi fått en så hängiven tittarskara under de här åren och bestämt att det här är sista säsongen (ångrar mig redan) så bjuder vi på en liten bonus. Vi har gjort sex stycken små avsnitt som vi kallar 'Världens bästa curry' där vi lär ut våra indiska favoriträtter. Dessa läggs också ut på SVT Play.", skriver komikern i inlägget

Läs alla våra nyheter om David Batra här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!