Farmen 2023 final
Nu reagerar tittarna på Farmen 2023. - Foto: TV4

Tittarna rasar på Farmen 2023 efter det som hände Sandra Öder

På söndag är det dags för Farmen-final och under veckans gång har deltagarna blivit färre och färre. Under en av veckans sista tävlingar åkte Sandra Öder och Sebastian Västerlund ut, men tittarna var skeptiska mot tävlingen.


Farmen 2023 börjar att lida mot sitt slut och deltagarna blir bara färre och färre för varje dag som går. Under veckan som gått har de kämpat med näbbar och klor för att hålla sig kvar och i skrivande stund återstår bara fyra stycken. 

Tittarna fick under onsdagen se när Sandra Öder och Sebastian Västerlund lämnade. 

Sebastian och Sandra fick lämna. Bildkälla: TV4

– Jag blir så jävla arg och besviken på mig själv, sa Sandra. 

– Nu har man varit här från början så åker man ut på något sånt här, fortsatte hon. 

Sandra har under hela säsongens gång haft många tittares stöd och en hel del har tippat på att hon skulle vinna då hon både är väldigt stark samt att hon pluggat bondepraktikan frenetiskt. Detta plus att hon varit på gården från start vilket gjort att hon lärt sig många moment som varit en del i det dagliga arbetet. 

Sandra Öder. Bilkälla: TV4

Även Sebastian var besviken men kände ändå att det viktigaste var att fått lära sig hur man sköter en gård. 

– Klart det är surt att halka på målsnöret men det denna sommar har ju varit ett oförglömligt äventyr och det är det man tar med sig, sa han. 

Anna räknade korvbitarna. Bildkälla: TV4

Tittarna rasar på tävlingarna i Farmen 2023

Många av tittarna accepterade det faktum att Sandra och Sebastian fick lämna – men desto mer besvikna var de på tävlingarna. 

En av kommentarerna. Bildkälla: TV4

De ansåg nämligen att det ska vara mer kunskap från själva gården och det som deltagarna pysslat med om dagarna – inte som här, där de skär korv eller väger potatis. Vilket var det som Sandra Öder åkte ut på, trots både styrka och annan kunskap. 

Den andra grenen deltagarna tävlade i var nämligen potatisinvägning. Och den tredje handlade om att slå ned en spik i en planka på minst antal slag. I den tävlingen haffade Viktor sig den sista platsen. 

Viktor tog den sista platsen. Bildkälla: TV4

– Viktor grattis, du har nu haffat dig den sista platsen, sa Anna Brolin

Potatistävling. Bildkälla: TV4

Nu återstår alltså Nebil Davidsson, Viktor Bergström, Asiatour Touray och Tora Brandström.

Under torsdagen ska två till åka ut och sedan går finalen av stapeln under söndagen. 

Här kan du läsa om allt som hänt under Farmen-säsongen samt om alla färgstarka deltagare.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

1 timme sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

3 timmar sedan
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.