Felicia Aveklew chockar följarna med blåmärken i ansiktet: "Det beror på..."

Publicerades: 20 Mar, 15:21

Felicia Aveklew filmade sig själv när hon var ute och spatserade på stan. Hon valde då att berätta vad det är för mystiska blåmärken som dykt upp i hennes ansikte.


Influencern och Youtubestjärnan Felicia Aveklew, 25, har idag över 254 000 följare på Instagram och omkring 200 000 prenumeranter på YouTube. 

I söndags släppte hon sitt nya makeupmärke Lowd Cosmetics och det firades in med ett stort, kändistätt event. På kalaset syntes både influensers, tv-profiler och artister. 

Felicia började för flera år sedan att lägga upp make up-videos på sina sociala medier och blev snabbt en gigant på området tack vare sin skicklighet när det kommer till sminkpenseln. 

Följarna byggde senare ett stort intresse i hela hon och hennes vardag med träning, matlagning och pojkvännen Emil Fransson

Hon har för vana att låta följarna följa med i sin vardag. Bland annat var hon i veckan ute och spatserade på stan då hon berättade att hon nyligen varit och gjort en sak med sitt ansikte – vilket genererat i en del små blåmärken. 

Felicia Aveklew tar bort sina fillers i ansiktet

Felicia hade nämligen varit och fått hyalase till ansiktet för att på så sätt bryta ned fillersmaterialet. 

Felicia Aveklew. Bildkälla: feliciaaveklew/Instagram

– Då har man kilat runt på en del ärenden. Och ja om ni undrar varför jag har små blåmärken i ansiktet är det för att jag håller på att ta bort mina fillers i ansiktet, berättade hon då. 


Relaterat
Senaste nytt

Drottningen hyllas i nästa "The Crown"

1 timme sedan

Publikrekord på Sweden Rock

2 timmar sedan
Festivalen Sweden Rock avslutas på lördagskvällen och arrangemanget har i år haft fler besökare än någonsin tidigare – 171 580 sålda biljetter fördelat på fyra dagar.

Efter knivdåd - skjuter fram utomhusbio

3 timmar sedan
Annecys internationella festival för animerad film skulle ha öppnats i morgon, söndag, med utomhusbio i parkområdet Le Pâquier intill Annecysjön i sydvästra Frankrike.

Tove Janssons okända konstverk visas i Paris

idag 13:54
Målningar, teckningar och illustrationer av Mumintrollets skapare Tove Jansson, som tidigare inte setts av allmänheten, ställs ut i Paris i höst, skriver The Guardian.

Robyn och Charli XCX gör musik tillsammans

idag 12:56
Svenska Robyn och brittiska Charli XCX jobbar på gemensam ny musik, enligt ett inlägg på Charli XCX Twitter.

Sex brännskadade under "Gladiator"-inspelning

idag 10:56
Sex personer i produktionen har skadats i en olycka under inspelningen av storfilmen "Gladiator 2" i Marocko, skriver Deadline.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.