Louie Marti och Magdalena Graaf
Louie Marti och Magdalena Graaf dök upp på en bild tillsammans. - Foto: Stella Pictures

Följarna i chock efter Magdalena Graafs nya besked med Louie Marti: "Ledsen..."

Magdalena Graaf fick sina följare att sätta kaffet i halsen med sin nya bild. I kommentarsfältet har hon skrivit någonting som också var aningen... speciellt.


Magdalena Graaf 47, och skådespelaren Louie Marti, 44, blev ett par 2021. De träffades efter att Magdalena hade separerat från sin tidigare sambo Filip Larsson. Detta efter att han enligt Magdalena träffat en annan. 

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, berättar Magdalena Graaf i tidningen Amelia. Detta var år 2020.

Filip och Magdalena höll ihop i tio år. Bildkälla: Stella pictures

Magdalena och Filip har sönerna Louie och Charlie tillsammans och Magdalena har även sönerna Tristan och Lancelot med ex-maken Magnus Hedman

Men pang sa det så sprang hon in i Louie Marti och blev blixtkär. Profilerna förlovade sig på ett kebabhak i centrala Stockholm och på sociala medier fick följarna hänga med i parets romantiska vardag. Men plötsligt en dag i november 2022 skrev Magdalena ut ett meddelande som slog ned som en bomb för följarna. 

Magdalena Graaf och Louie Marti. Foto: Stella Pictures

"Ni är många som frågar och är nyfikna på min och Louies relationsstatus. Inte orkar svara på en massa frågor då jag/vi behövt landa lite själva. Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar. Det går inte att lära gamla hundar att sitta."

Hon sa senare att anledningen till uppbrottet handlade om att de båda jobbade för mycket, samt att distansen under jobbveckorna fått kärleken att rinna ut i sanden.

På Magdalenas sociala medier har Louie lyst med sin frånvaro – tills nu. Under veckan dök det nämligen upp en bild på honom och Magdalena som hade ett väldigt spännande besked. 

Magdalena Graaf: "Vi ska..."

Väldigt många följare frågade snabbt Magdalena om profilerna var tillsammans igen. Men de hade nog inte läst Magdalenas text. 

Det är nämligen så att Magdalena och Louie spelat in ett program tillsammans. 

"Idag gjorde vi en press fotografering för våra serie Typsikt romer som kommer visas på Ur Play och SVT med premiär den 19 april. Vi utforska olikheter, dödar förutfattade meningar, hittar sanna meningar om den romska kulturen. Blir chockade, lyckliga, sammansvetsade, bråkar…", skrev hon och fortsatte: 

"Parterapi på bästa sändningstid. Reality så det ekar i UR korridorer".

En av följarna kommenterade att Louie såg lite ledsen ut. Men Magdalena menade att det är hans naturliga ansiktsuttryck. 

Kommentaren.

"Det gör han alltid. Han ler bara när han har gaser i magen", svarade hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!