Alice Stenlöf
Alice Stenlöf publicerade ett inlägg med några väl valda ord till exet. - Foto: alicestenlof/Instagram

Alice Stenlöf hånas av följarna efter missen på bilden med expojkvännen Philip Wong

Publicerades: 27 Mar, 11:06, Uppdaterades: 27 Mar, 12:08

Alice Stenlöf la upp en bild på expojkvännen Philip Wong – men det var en liten miss som gjorde att följarna var snabba med att håna henne.


Livet rullar på för Alice Stenlöf

Idag har hon nästan en halv miljon följare på Instagram. På Youtube, där hon ofta delar med sig av sitt liv i sina populära vloggar, är hon uppe och nosar på nästan 180 000 prenumeranter. Förutom det så driver Alice det egna klädmärket A-DSGN.

Det var för ett par månader sedan som Stenlöf tog en tripp till New York för att jobba och njuta av tillvaron. Dock kanske resan inte blev helt som hon tänkt sig då hon flera gånger påpekade att hon inte mådde så bra.

Alice skrev ut ett inlägg. Bildkälla: alicestenlof/Instagram

Nu är Alice Stenlöf tillbaka i Stockholm och tycks trivas som fisken i vattnet. Hon syns jobba på med A-DSGN och syns då och då ute i vimlet tillsammans med sina vänner. 

Alice Stenlöf hånas på Instagram

Alice som även är en baddare på sociala medier håller sina följare flitigt uppdaterade om vad som händer i livet – men denna vecka, så skulle ett av hennes inlägg hamna på både "Kändisar kommenterar" och "Tramsfrans" konto.

Philip Wong. Bildkälla tramsrams/Instagram

Alice hade nämligen skrivit en grattishälsning till Philip Wong som löd: 

"Grattis på födelsedagen till denna otroliga människa. Tacksam för dig och ditt hjärta. Hands down den snällaste, mest genuina personen att gå på två ben". 

Problemet i texten är att Alice skrivit "två par ben" vilket då skulle betyda att Wong mer eller mindre skulle vara en kentaur... med fyra ben. 

Sånt som händer!

Relaterat
Senaste nytt

Carolina Gynning visar upp sin stora tatuering på ryggen

1 timme sedan

Juilliard sparkar tidigare chef

2 timmar sedan
Juilliard School i New York, en av världens mest kända musikhögskolor, har sparkat en tidigare chef efter anklagelser om sexuella trakasserier. Mannen hade under 25 år en ledade position på skolan.

Därför känner du igen lyxvillan i Netflix-serien "Barracuda Queens"

3 timmar sedan
Barracuda Queens, som baseras på verkliga händelser, gör succé på Netflix. Tycker du kanske att karaktären Amina Khalils hus ser bekant ut? Det finns en förklaring till det.

Norska Melodifestivalen bjuder in släppta låtar

3 timmar sedan
Inför Melodifestivalen 2024 inför Norge en stor regeländring: Alla norska låtar utgivna efter 1 september i höst får tävla. Det betyder att även musik som redan har nått publiken kan vara med.

Domstol: Krim-guld ska skickas till Kiev

idag 13:30
Högsta domstolen i Nederländerna har beslutat att en ovärderlig guldskatt från Krimhalvön ska lämnas till Ukraina. Precis innan Ryssland annekterade Krimhalvön 2014 lånades guldskatten, "Det skytiska guldet", ut till Allard Pierson Museum i Amsterdam. Såväl Ukraina som fyra olika museer på det ockuperade Krim har sedan gjort anspråk på skatten under en diskussion som pågått under tio år. Men skatten ska till Kiev och till den ukrainska staten – inte till Krim, enligt beslut i Högsta domstolen i Nederländerna.

Sommarvärdens hånfulla pik – efter Sveriges Radios miss

idag 13:11
"Sommar i P1" drar snart igång och 2023 års sommarpratade har presenterats. Men i samband med detta gjorde Sveriges Radio en liten miss, som sommarvärden Ahmed Berhan inte var sen att uppmärksamma.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.