Stockholm

Följarna rasar efter detaljen i Julia Franzéns bild: "Trodde att du var vettig..."

Julia Franzén
Julia Franzén publicerade en bild som skulle komma att röra upp mycket känslor. Foto: Julia Franzén/Instagram

Julia Franzén publicerade en bild tillsammans med Bingo Rimér och snabbt genererade det ett ramaskri bland följarna. Kan du se varför?


Livet rullar sannerligen på för Julia Franzén, 32, som nyligen avslutade inspelningen av Love Island Sverige. Som det låter på Julia så väntar det nu mer tv för henne. Men i skrivande stund har hon tagit sig ann ett annat, privat projekt.

Det var nämligen i januari 2023 som Julia gick och gjorde ett fertilitetstest. Det hela gjorde hon "för skojs skull" men inte för att hon och Bingo planerat att i närtid skaffa barn. Men besöket skulle komma att sluta i tårar. 

Julias inlägg. Bildkälla: juliafranzen.se/Instagram

"Jag gjorde ju ett fertilitetstest ”för skojs skull” för ett tag sen. Igår ringde dom och berättade att jag inte hade så många ägg kvar. Jag har bra kvalité på äggen. Men jag tror hon sa att man kan äggreserver på en skala 0-6 och jag har 0,6. Har man under 1 är det inte bra. Så jag bör verkligen frysa mina ägg eller börja försöka bli gravid typ NU. Det blev liksom en chock för jag gjorde mest testet för säkerhets skull, för att kolla att det är okej att vänta lite med barn", skrev hon. 

Det hela har nu satt grillar i huvudet på Julia som bestämt sig för att göra ett äggplock. 

Och för detta behöver man förbereda kroppen med hormonsprutor, vilket hon fotade och publicerade på Instagram. Men vissa följare trodde att det hela handlade om någonting helt annat. 

Julia och Bingo fick snabbt svara. Bildkälla: juliafranzen.se/Instagram

Sprutorna på fatet trodde följarna handlade om att Julia hade brukat tunga droger – vilket alltså inte var fallet.

Bingo Rimérs oblyga bilder på Julia Franzén

Bingo har sedan relationens början flitigt publicerat bilder på Julia som är både romantiska – men många även väldigt oblyga. Så det hör inte direkt till ovanligheten att det är folk som reagerar. 

Efter en festfylld helg publicerade Bingo en bild som mötte så pass stark kritik av följarna att han slutligen bytte ut den. Men texten – den står kvar. 

"Jag vaknade tidigt imorse bakis som en örn och kåt som en björn. Kanske därför det är så tråkigt att vara ensam när man är bakfull. Jag älskar att vakna bakis tillsammans med Jullan. Vi är lite extra gosiga då och brukar ligga kvar i sängen och skratta åt alla minnen från kvällen innan", skriver Bingo på Instagram.

En del av bilden på Julia som Bingo sedan tog bort. Bildkälla: bingorimer/Instagram

Inlägget bestod utav tre bilder, två på hans son Rambo som målar en vägg och en tredje på en helnaken Julia Franzén. Bilden på Julia är nu raderad. Bingo har fler än en gång mött kritik från sina följare angående sina bilder och videos. Mer om det kan du läsa här.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.