Dan Ekborg äktenskap
Skådespelaren Dan Ekborg har en ny flamma. Han skilde sig för dryga två år sedan från Emma Ekborg (bilden till vänster). - Foto: Stella Pictures/Instagram

Dan Ekborg har hittat kärleken i 36 år yngre Lovisa: "Jättelycklig"

Publicerades: 28 Mar, 13:47

På Facebook har Dan Ekborg både ändrat sin relationsstatus samt sin profilbild där han öppet visar upp sin nya flamma Lovisa Hellstedt.


Skådespelaren Dan Ekborg, 67, har hittat kärleken på nytt. Det är på sina sociala medier han under veckan bytte både profilbild och civilstatus till "i ett förhållande". 

Den nya flamman är Lovisa Hellstedt, 31, som enligt Aftonbladet jobbar som bolånehandläggare på Svea Bank. Hon anger även att hon har arbetat på Avanza Bank och Olofsson Bil samt som konsult.

Dan Ekborg har bytt profilbild på Instagram. Bildkälla: dan_ekborg/Instagram

Skiljde sig från 35 år yngre kärleken Emma år 2021

Det var drygt två år sedan Dan skiljde sig från dåvarande hustrun Emma Ekborg. Paret var gifta i cirka fem år innan skilsmässoansökan skickades in. 

Dan och Emma träffades på Facebook 2015 och gifte sig året därpå. Dan föll för Emma eftersom att hon liksom han hade ett stort intresse för amerikanska bilar. Efter tre veckors chattande på nätet träffades paret och blev tillsammans, detta berättade han i en intervju i Femina.

Han har valt att inte gå ut med någon information om sin nuvarande relation med Lovisa. 

Premiär på Macbeth 2016. Bildkälla: Stella Pictures

Dan Ekborgs tidigare äktenskap 

Dan Ekborg har varit gift tre gånger tidigare. Skilsmässan med Emma blev hans fjärde. 

Åren 1988–1991 var han gift med Die Asplund. 

Mellan 1992–1995 var han gift med Kao Lindström

Mellan 1996–1999 var han gift med Malin Svensson

Och 2016–2021 var han gift med med Emma Ekborg.

Dan Ekborg har två barn sedan tidigare relation. 

Grattis till kärleken!

Relaterat
Senaste nytt

Carolina Gynning visar upp sin stora tatuering på ryggen

1 timme sedan

Juilliard sparkar tidigare chef

2 timmar sedan
Juilliard School i New York, en av världens mest kända musikhögskolor, har sparkat en tidigare chef efter anklagelser om sexuella trakasserier. Mannen hade under 25 år en ledade position på skolan.

Därför känner du igen lyxvillan i Netflix-serien "Barracuda Queens"

3 timmar sedan
Barracuda Queens, som baseras på verkliga händelser, gör succé på Netflix. Tycker du kanske att karaktären Amina Khalils hus ser bekant ut? Det finns en förklaring till det.

Norska Melodifestivalen bjuder in släppta låtar

3 timmar sedan
Inför Melodifestivalen 2024 inför Norge en stor regeländring: Alla norska låtar utgivna efter 1 september i höst får tävla. Det betyder att även musik som redan har nått publiken kan vara med.

Domstol: Krim-guld ska skickas till Kiev

3 timmar sedan
Högsta domstolen i Nederländerna har beslutat att en ovärderlig guldskatt från Krimhalvön ska lämnas till Ukraina. Precis innan Ryssland annekterade Krimhalvön 2014 lånades guldskatten, "Det skytiska guldet", ut till Allard Pierson Museum i Amsterdam. Såväl Ukraina som fyra olika museer på det ockuperade Krim har sedan gjort anspråk på skatten under en diskussion som pågått under tio år. Men skatten ska till Kiev och till den ukrainska staten – inte till Krim, enligt beslut i Högsta domstolen i Nederländerna.

Sommarvärdens hånfulla pik – efter Sveriges Radios miss

idag 13:11
"Sommar i P1" drar snart igång och 2023 års sommarpratade har presenterats. Men i samband med detta gjorde Sveriges Radio en liten miss, som sommarvärden Ahmed Berhan inte var sen att uppmärksamma.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.