Jasmine Gustafsson
Jasmine Gustafsson. - Foto: jasminegustafsson/Instagram

Följarna oroliga efter Jasmine Gustafssons bild på Instagram

Det var under veckan som Jasmine Gustafsson delade med sig av en bild på Instagram. Det hela har väckt en viss oro till liv hos följarna.


Jasmine Gustafsson, 29, är en av landets största dokusåpadrottningar. Efter ett gäng säsonger i Ex on the beach och Paradise Hotel så har hon nu helhjärtat valt att satsa på Youtube där hon i skrivande stund har omkring 160 000 prenumeranter

Jasse publicerar flitigt uppdateringar från livet på sin Instagram så att hennes följare får en inblick i vad hon pysslar med.

I september 2022 berättade hon för sin trogna följarskara att hon skulle ta sitt pick å pack och flytta till Malta. Anledningen? Kärlek. 

Jasmine hade nämligen hittat kärleken företagaren och kryptohandlaren Jean Moren och paret har bott tillsammans på Malta under det senaste halvåret. Men nu kommer hon tillbaka. 

"Stockholm jag och min lilla familj flyttar hem igen i mars", skrev hon. Och mycket riktigt är Jasmine tillbaka i Stockholm och har setts mingla runt med nära och kära ute i Stockholms nattliv. 

Men det har också varit annat än hopp och skoj på Jasses uppdateringar. Under en dag skrev hon nämligen ut följande:

Jasmines meddelande. Bildkälla: jasminegustafsson/Instagram

"Godmorgon på er. Jag har varit knäpptyst här, helt ärligt så har detta varit en jävla pissvecka. Det är skitmycket som händer i mitt liv just nu och mår allmänt ganska dåligt. Så har försökt att bara stänga av allt för att tänka ifred. Jag flyttar hem till min lägenhet imorgon iallafall så uppdaterar mer efter flytten mina älskade", skrev hon ut. 

Vad det är som hänt med Jasmine är ännu oklart men vi hoppas att hon under omständigheterna mår bra.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.