Bingo Rimér
Bingo publicerade en video på Julia Franzén. Och den är ingenting för blyga. - Foto: Stella Pictures

Följarna i chock efter Bingos nakenvideo på Julia Franzén: "Står på en spegel?!"

Bingo Rimér är inte känd för att vara en blyg viol. Och under veckan publicerade han en nakenvideo på Julia som inte minst fick Ellen Bergström att sätta kaffet i halsen...


Bingo Rimer och Julia Franzén ser ut att vara kärare än någonsin. På sociala medier publicerar de med jämna mellanrum kärleksfulla bilder på varandra där de pussas, festar, äter middagar och myser hemma. 

Julia är för tillfället bosatt i Marbella där hon sysslar med onlinecoachning och nyligen var hon även programledare för Love Island Sverige. 

Julia berättade nyligen för sina följare att hon påbörjat en IVF-behandling med hormonsprutor. Detta efter att hon under en gynundersökning känt sig lite orolig över att hon har väldigt få ägg. 

Bildkälla: juliafranzen/Instagram

"Trodde ju inte det skulle vara något fel. Först reagerade jag inte men en stund efter samtalet kom chocken. Ingen i min släkt har haft problem. När de sa att ”Bingo, du har inga problem. Men Julia - du har tyvärr inte så många ägg kvar.” Det var så oväntat" sa hon.

Sagt och gjort är hon nu i full gång med sin behandling/äggplock och uppdaterade följarna om det hela. 

Julia och Bingo fick snabbt svara. Bildkälla: juliafranzen.se/Instagram

Sprutorna på fatet trodde följarna handlade om att Julia hade brukat tunga droger – vilket alltså inte var fallet. 

Men nu har paret valt att lägga ut någonting som återigen fångat följarnas uppmärksamhet. Nämligen en nakenvideo. 

Julias nakendans. Bildkälla: juliafranzen.se

"Jag har nog bestämt mig. Jag kommer gifta mig med Jullan. Hon gör mig så lycklig. Men innan jag frågar henne så frågar jag er. För att vara på den riktigt säkra sidan. Tror ni att vi skulle få ett roligt eller ett ganska tråkigt äktenskap ihop?", skrev Bingo

Snabbt överöstes kommentarsfältet med hyllande ord. Men en som istället blev rädd – det var Ellen Bergström. Hon såg nämligen att Julias nakendans ägde rum ovanpå en spegel och var rädd att hon skulle få se lite mer

"Vi ska vara med i..." Bildkälla: bingorimer/Instagram

Bingo fortsatte på temat när det sedan blev 1 april. 

"Äntligen får vi berätta en riktigt rolig nyhet. Jag och Julia ska vara med i kändisversionen av Naked Attraction Sverige. Vi tackade faktiskt nej till Let’s dance i år, för vi kände båda två att detta programmet passar oss två mycket bättre. Lite kul att både förbundskapten Janne Andersson och Bojan Djordjic också tackat ja", skrev han skämtsamt. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!