David Lindgren är programledare för Let's Dance 2023.
David Lindgren är programledare för Let's Dance 2023. - Foto: Stella Pictures

David Lindgren utsatt för brott – Let's Dance-profilen vädjar: "Snälla"

David Lingren är högaktuell som programledare för Let's Dance 2023 och han delar med jämna mellanrum med sig av arbetet med TV4-programmet på Instagram. Men nu har han istället delat med sig av en betydligt tråkigare händelse.


Let's Dance 2023 är i full gång och varje lördag guidar David Lindgren, tillsammans med parhästen Kristin Kaspersen, tittarna genom dansframträdanden, inslag och utröstningar. 

Under den kommande helgen kommer dock den senare att lysa med sin frånvaro. Lär om varför Kristin Kaspersen lämnar Let's Dance här.

Många följer Let's Dance 2023 i sociala medier

Den som inte får nog av Let's Dance kan också följa med bakom kulisserna på TV4-programmet eftersom deltagare och jurymedlemmar titt som tätt delar med sig av innehåll i sociala medier. 

Nyligen delade till exempel Dermot Clemenger med sig av vem som döljer sig bakom den kända rösten som varje vecka presenterar de medverkande i långköraren. 

Här kan du se mannen bakom Let's Dance-rösten.

David Lindgren: "Riktigt tråkigt"

Även David Lindgren brukar dela med sig av lite inblickar i arbetet inför Let's Dance-programmen. Men i en ny Instastory berättar programledaren istället om något mindre kul.

"Riktigt tråkigt slut på arbetsdagen... Skulle bara testa en kostym inför lördagens program hos skräddaren så jag springer in och lämnar väskan i bilen som står parkerad på andra sidan gatan... Dumt. För nu har jag ingen väska, ingen dator... SÅ IRRITERANDE!!", skriver han och vädjar samtidigt:

"Snälla, snälla, snälla, lämna tillbaka datorn". 

Foto: Skärmavbild/Instagram/thedavidlindgren

Läs alla våra artiklar om Let's Dance 2023 här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!