Molly Sandén
Molly Sandén är höggravid och ute på resande fot. - Foto: Henrik Montgomery/TT

Kända artistens syrliga pik på Molly Sandéns gravidbild

Molly Sandén befinner sig i skrivande stund på resande fot. Under resans gång har hon lagt upp en rad bilder på sig och bebisbulan, någonting som Oscar Zia snabbt var inne och kommenterade.


I december 2019 berättade Molly Sandén att hon träffat en ny flamma – men ville inte berätta vem. Några månader senare stod det klart att det var artisten David Larsson som hade fått Molly på fall!

David sjunger i bandet The Royal Concept men spelar även med bland annat Molly, samt artister som Veronica Maggio och Miriam Bryant.

David var tidigare tillsammans med Felice Jankell medan Molly tidigare varit tillsammans med Eric Saade och Danny Saucedo

David Larsson var tidigare tillsammans med Felice Jankell. Bildkälla: Stella Pictures.

I januari 2023 avslöjade Molly på sin TikTok att hon är gravid. 

Oscar Zias syrliga pik till Molly Sandén

David och Molly befinner sig just nu i New York där de njuter av lyxiga restauranger, jobb, shopping och sightseeing i den maffiga staden. Molly har uppdaterat sitt Instagramflöde flitigt med bilder från semster. Bland annat fick vännen Josef Peyre fota henne under en vacker solnedgång på stranden. 

Men under helgen gled det upp lite mer bilder i ett album där Molly skrev "Mer NYC-skryt", under bilden. Istället för att skriva exempelvis "Det är inte för mycket skryt" eller liknande valde vännen Oscar Zia att snabbt bekräfta att det varit mycket skryt på Mollys Instagram. 

Zias Instagram. Bildkälla: Instagram

Han svarade nämligen med ett kort "Oh, tack snälla". 

Kul!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!