Framen 2023
Farmen-Viktor blir hajmat på Instagram. - Foto: Viktor Bergstrom/Instagram

Kärlekskaos på Farmen-Viktors Instagram: "Vackrast och sexigast"

Viktor Bergström engagerade tittarna till max under årets säsong av Farmen. Men nu kokar det även på hans privata Instagram.


Drygt en månad har gått sedan finalen av Farmen 2023. 

Årets säsong av Farmen blev minst sagt händelserik på alla sätt och kantades av både spel, flirtande, bråk och kaos. 

Programmets första vecka inleddes med att Viktor Bergström och Julia Joelsson Boänges sov tillsammans ute i en lada. Följande vecka valde Viktor att spela ut Julia vilket många tittare ansåg var fel då han spelade på hennes känslor. 

Viktors tjejtjusartåg fortsatte säsongen igenom och senare i säsongen spreds ett otrohetsrykte på gården som gällde Andreas Gauffin och Karin Kollberg. Det hela slutade med att deltagarna lämnade gården. Detta var även den bidragande faktorn till att de inte fick komma på finalen.

Efteråt har konflikten fortsatt på Instagram mellan Karin, Andreas och Andreas sambo. 

Andreas och Karin. Bildkälla: TV4

Två som fortsatt fick mycket fokus under veckorna innan finalen var Sandra Öder och tjejtjusar-Viktor.

Sandra halkade på målsnöret. Bildkälla: TV4

Många tittare ansåg att Sandra var en värdig vinnare då hon var fysiskt stark samt duktig med bygget. Andra tittare tyckte att Viktor skulle vinna då han gjort bäst tv. 

Det var många som till en början ansett att Viktor betedde sig dåligt men som sedan vände helt och ansåg att han borde vunnit. 

Vinnande ur tävlingen gick dock Nebil Davidsson

Nebil Davidsson. Bildkälla: TV4

Viktor Bergström har en ny fanskara på Instagram

Efter säsongens slut är det flera deltagare som fortfarande engagerar följarna på Instagram. Bland annat hade Sandra Öder en "unboxning" där hon visade upp vilka ting hon valde att sno med sig från Farmengården. 

– Jag tog med mig en del av breven vi fick under tiden där. Det är mestadels brev jag själv fick läsa upp. Struten till karamellerna tog jag med. Jag har snott med min min krok jag gjorde på gården. Jag tänker att jag ska sätta upp den en dag i min lägenhet. Kniven råkade ju också trilla ned i väskan haha. Sen förlåt, men ljusstaken, den var jag tvungen att ta med. Jag snodde även med en stor låda. 

Sandra valde även att smyga ner alla sina amuletter i packningsväskan. Vilket inte är någonting deltagarna får ta med, berättade hon. 

Sandra Öder. Bildkälla: sandraoder/Instagram

Viktor är tillbaka i jobbet som fritidspedagog och har även skaffat TikTok där han lägger upp roliga klipp från sin vardag. 

På sin Instagram lägger han titt som tätt ut någon selfie till sina 10 000 följare. Och kommentarer under bilderna – det är det inte snålt om. 

Många av de som kommenterar oblygt på bilderna är lite äldre damer som är fullkomligt förtrollade i Viktor och nu kallar honom för "alla tanters dröm". 

Viktor gör succé hos de äldre damerna. Bildkälla: viktorbergstrom/Instagram

Under Viktors senaste selfielöd texten "Spegel spegel på väggen där. Säg vem som vackrast i landet är". 

Och ja, reaktionerna lät sig inte väntas på....

Viktor följs av närmare 10 000 människor. Bildkälla: Instagram

"Alla tanters dröm"

"Du är vackrast i världen"

"Du är vackrast. Eller jag som ung"

"Kläderna på?"

"Farmenguden"

"Utmana inte ödet"

"Vackrast och sexigast"

Några av kommentarerna. Bildkälla: viktorbergstromm/Instagram

 Titt som tätt väljer Viktor att gå in och svara sina följare med några små skämtsamma rader. Men singel, det tycks han fortfarande vara. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!