Efter petningen delar nu Stefan Odelberg med sig om vad som händer i framtiden
Efter petningen delar nu Stefan Odelberg med sig om vad som händer i framtiden - Foto: Mathias Otterberg/pressbild & Stella Pictures

Efter petningen i Bingolotto – Stefan Odelbergs planer med sexcoachen: "Känns kul"

Nyligen kom nyheten att den populära programledaren och magikern Stefan Odelberg inte fick förlängt kontrakt med Folkspel. Nu slutar han som programledare för Bingolotto men framtiden har trots det mycket att erbjuda.


Efter att Folkspel valt att inte förlänga kontraktet med programledaren och magikern Stefan Odelberg har han börjat smida planer på framtiden.

Läs mer om Bingolottos nya programledare Daniel Norberg och hans bakgrund här.

Stefan Odelberg om känslorna kring uppbrottet

När det stod klart att Stefan Odelberg inte längre skulle vara en del av Bingolotto efter tre säsonger, valde han att dela med sig av känslorna kring uppbrottet med ett inlägg på sin Instagram. 

"Jag hade gärna fortsatt men ett avtal är ett avtal och när det är genomfört till sommaren så är det slut. Att leverera underhållning och att ta hand om publiken har varit och är mitt kall. Förtroendet och den fina responsen från tittarna är fantastisk att få”, skrev han bland annat. 

Allt om Stefan Odelberg: Familjen och flickvännen Petra

Det ska Stefan Odelberg göra nu

Nu berättar magikern för tidningen Expressen vad planerna är framöver.

– Jag kommer inte sitta sysslolös, det hade varit jävligt tråkigt. Jag har och har alltid haft många projekt, så det känns kul. Nu har jag dessutom en större plattform att utgå ifrån, säger han till Expressen. 

Till hösten väntar en egen show och därefter en turné. Det smids även planer på att göra något tillsammans med partnern Petra Johansson, som är sex- och relationscoach, men vad det är vill han inte avslöja.

– En magiker tillsammans med en sex- och relationscoach, det kan ju bli ganska spännande. Det känns kul. 

Läs alla våra artiklar om Bingolotto här.

/
TV
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!