Peg Parnevik pojkvän
Peg Parnevik är singel. - Foto: Stella Pictures

Slut mellan Peg Parnevik och Jesper Nicklasson: "Känns lame..."

Det är i podden "Peg & Penny" som Peg Parnevik nu berättar att hon och hennes pojkvän valt att gå skilda vägar.


Det var i mitten av 2021 som nyheten om att den sex år långa relationen mellan Peg Parnevikoch Filip Kaspersen Lamprehct hade kommit till ett slut.

Peg och Filip blev ett par år 2017, men relationen kom att kantas av drama, upp och nedgångar, smärtsamma breakups, parterapi och ryktesspridningar.

När Filip sedan medverkade i Let's Dance befann sig Peg under en tid i USA då hon plötsligt fick ett sms där det stod attFilip ville göra slut. 

Foto: Peg och expojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht. Foto: Stella Pictures

Filip vann slutligen tävlingen tillsammans med sin danspartner Linn och levde sitt bästa liv. Detta medan Peg mådde fruktansvärt dåligt. 

"Gråter, kan inte ta mig upp ur sängen, äter inte tillräckligt, dricker för mycket, pratar med min terapeut", skrev hon då. 

Peg Parnevik träffade pojkvännen

Men efter regn kommer solsken, och så även för Peg. Kort efter uppbrottet dök det upp romantiska, men hemlighetsfulla bilder på sångerskan och en mystisk, ung man. 

I slutet på juni stod det klart att den nya flörten var 25-årige Jesper Niklasson – en musikproducent från Uppsala. En kärlekssaga som nu kommit till sitt slut. 

Peg och mystiga pojkvännen. Bildkkälla: pegparnevik/Instagram

– Det som blir så svårt är, på ett sätt känner jag att det är så mycket som händer i mitt liv och jag är så lycklig och tacksam och jag är mer trygg med mig själv än någonsin, så det är säkert som du säger, att det är mer ensamhet, men det är också att nu fyller jag 28 år i år och jag känner ”oh fuck, jag är snart inte 20 längre”. Jag känner mig väldigt ung, jag känner att jag fortfarande inte har gjort allt jag vill i min karriär, jag har precis börjat, allt är nytt i mitt liv, säger artisten och fortsätter: 

– Men det här känns så lame och klyschigt att prata om men min biologiska klocka tickar. Men ja, jag kommer i alla fall att sluta dejta yngre killar nu, säger Peg. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!