Jonas Gardell
Jonas Gardell är skojfrisk. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Hånar Jonas Gardell gravidmage-trenden med sin oblyga bild?

Jonas Gardell är inte direkt känd för att vara en blyg viol. Under en solig dag på terassen så valde han att haka på den nya trenden – nämligen att visa magen.


Det var under helgen som ELLE-galan 2023 gick av stapeln på Grand Hotel i Stockholm. 

Priser delades ut för att hylla svensk modeindustri och inspirerande kreatörer fick stå i rampljuset. Evin Ahmad vann priset som Årets bäst klädda kvinna, Omar Rudberg som Årets bäst klädda man. 

Kakan Hermansson ledde galan tillsammans med Amie Bramme Sey.

Kakan och Amie. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Galan fick sociala medier att koka och många har riktat kritik mot årets gäster då många beskrev många outfit och looks som "hiskeliga"

En trend som kommit i år är att många kändisar gillar att vädra sin gravidmage på sociala medier. En av dem är Klara Elvgren som även hon, mött kritik för att hon väldigt sällan syns på en bild utan magen i vädret. 

På galan syntes bland andra Molly Sandén och Kenza Zouiten Subosic, även de med magarna i vädret. 

Bildkälla: Christine Olsson/TT

Jonas Gardell: "Klappa gravidmagen"

Någon som inte drar sig för att skämta om vår nutid – det är Jonas Gardell. Jonas synes nyligen på löpsedlarna efter att han och maken Mark Levengood valde att separera. Men denna gång handlar det om någonting helt annat. 

"Den som icke förstår att dega har icke heller levt. Här skönt hopsjunken klappade den gravida magen, njuter av vårsolen. Att dega är en av människans finaste uppgifter", skriver han till. 

Bilden har i skrivande stund över 20 000 likes och de hyllande kommentarerna fullkomligt haglar in från människor som tycker att det är härligt att Jonas bjuder på sig själv. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!