Min mamma din pappa Sigrid
Vem kan det vara? - Foto: FREDRIK PERSSON / TT/TV4

“Min mamma, din pappa”–deltagaren Sigrid Åhs dejtade samma kille som Linda Thelenius

Par börjar bildas i programmet "Min mamma, din pappa". En person som sannerligen gått hem hos karlarna är Sigrid Åhs som är bukis med ingen mindre än Linda Thelenius.


TV4:s första säsong av programmet “Min mamma, din pappa” har sedan början på mars bjudit svenska tv-tittarna på ett dejtingprogram där barnen är relationsexperter till sina föräldrar, i hemlighet.

I programmet möter tittarna en grupp singelföräldrar mellan 45–58 år som söker en andra chans till kärlek. De är nominerade till programmet av sina ungdomar till barn.

Och under förra veckans avsnitt rördes det sannerligen om i grytan efter att deltagaren Sigrid Åhs klev in. Det var nämligen fler än en karl som fattade tycke för Sigrid. 

Sigrid Åhs under förra veckans avsnitt. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Deltagarna EmilJussi och Jesper, var alla intresserade av att lära känna Sigrid bättre, vilket skapade konkurrens och rivalitet. 

Scener från “Min mamma, din pappa”. Bildkälla: TV4

Det är antagligen många som anser att Sigrid känns väldigt bekant. Sigrid slog nämligen igenom på 90-talet som "Miss Citron" i det omsusade skandalprogrammet Tutti Frutti. Ett skandalprogram som redan på den tiden orsakade ramaskri då det ansågs vara ett "tutt-program". 

Sigrid Åhs dejtade samma kille som Linda Rosing

I dag arbetar hon som gymnasielärare inom idrott och hälsa i Skåne, där hon också är bosatt. Hon undervisar även musik och svenska för yngre barn, detta berättade hon i en intervju med Femina. 

I samma intervju berättar hon också om en känd profil som hon dejtade för goda 15 år sedan. En profil som även varit tillsammans med ett annat blont bombnedslag. Nämligen Fadde Darwich.

– Vi träffades vid några tillfällen. Men jag tror inte våra personligheter klickade, inte för ett förhållande i alla fall. Han är säkert en bra och trevlig man, men det är inte en person för mig att ha ett förhållande med, förklarar Sigrid för tidningen.

Fadde var tidigare tillsammans med Linda Thelenius

Linda och Fadde 2006. Bildkälla: FREDRIK PERSSON / TT

Världen är då väldigt liten. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!