I ett inlägg på Instagram delar Louie Marti med sig av glada nyheter
I ett inlägg på Instagram delar Louie Marti med sig av glada nyheter - Foto: Stella pictures

Följarnas vilda glädje efter beskedet från Louie Marti och Magdalena Graaf: "Nu jävlar..."

Det var inte länge sedan Magdalena Graaf och Louie Marti gick skilda vägar. Men under onsdagen kom ett glädjande besked från Louies Instagram, till följarnas stora glädje. De har nämligen förlovat sig igen.


Efter att ha varit ifrån varandra i ungefär ett halvår har nu Magdalena Graaf och Louie Marti åter funnit varandra. På Louis Instagram meddelar han att paret nu återupptagit sin förlovning. 

Förlovade igen med @graafmagdalena igen. Nu jävlar blir det bra. Det behöver inte vara dyrt att förlova sig. Tack mina vänner @fintochbilligt Magdalena är en kvinna som nöjer sig. Det behöver inte vara diamanter. Älskar din min samer #martigraaf", skriver han i inlägget. 

I en intervju med tidningen Aftonbladet utvecklar skådespelaren sina känslor.

– Vi har varit ifrån varandra i cirka ett halvår. Men vi har alltid varit vänner ändå och hjälpt varandra trots att vi inte varit ett par längre. Vi har nog aldrig slutat älska varandra. Men bara helt enkelt accepterat att vi är olika och det är vår styrka – att vi är olika, säger han. 

Följarnas vilda glädje efter beskedet

Efter att Louie Marti meddelade den glada nyheten under onsdagseftermiddagen fylls nu hans kommentarsfält av glada tillrop från följare som gläds åt att paret hittat tillbaka till varandra. 

Stort grattis! Ni är som gjorda för varandra”, skriver en person.

Kärlek är störst! Heja er!”, skriver en annan.

Foto: Instagram/louie__marti
Foto: Instagram/louie__marti

Det ska va lite gnissel å gnek innan. Går det för lätt är det inte rätt. Blir så bra med lite olja på/i maskineriet. Nu är det bara att tuta å köra. Grattis till Er & kärleken. Va rädda om varandra”, skriver en tredje. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!