Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ballar av stål är fejk

Nöje | 18/05/2009 17:01

Allt är uppgjort.

Det har länge pratats om att vissa scener i Kanal 5:s humorprogram Ballar av stål ska vara uppgjorda. Tevetittarna har imponerat höjt ögonbrynen när en av komikerna, Martin Soneby, retat upp fotbollssupportrar för AIK, Hammarby och Djurgården som suttit på pubar och druckit öl. Soneby hetsar huliganerna som sedan jagar honom medan han flyr därifrån hals över huvud. Vad som hände sedan fick tevetittarna aldrig veta.

Sveriges Radios Medierna påstår nu att programmet är fejkat, något som Kanal 5 förnekar. Medierna talade med två av de anställda på pubarna där scenerna spelades in. De bekräftade att ett kamerateam kommit till platsen, bett om lov och sedan filmat scenen ända tills den blev bra.

– All var riggat, det var fejk, säger en av pubägarna till Medierna.

Ägaren berättar hur det hade kommit dit två killar, beställt ett par öl och diskuterat över hur de skulle gå tillväga. Sedan hade de filmat två-tre gånger tills det blev bra. Soneby själv verkar inte veta varken in eller ut då han varken bekräftat eller dementerat uppgifterna. En av huliganerna uppges även vara den förre Strix-medarbetaren Richard Slätt som är inslagsproducent för produktionen.

Martin retar upp fotbollssupportrar:

Skrivet av: