Alice Stenlöf
Alice Stenlöf möter kritik. Men det gör även Camilla Hamid. - Foto: Youtube

Alice Stenlöf blev hembjuden till Camilla Hamid – nu rasar tittarna

Det var under veckan som Alice Stenlöf fick kritik av sina följare efter att ha befunnit sig hemma hos Camilla Hamid.


Det har minst sagt susats och dusats kring Alice Stenlöf, 26, under de senaste veckorna. 

Alice gick nyligen ut i sin podd "Vafan hände" som hon driver tillsammans med Klara Elvgren och berättade att hon träffat en ny kärlek. Klara sa att "det inte var vem som helst" som Alice träffat vilket gjorde att spekulationerna snabbt rullade igång. 

Alice valde slutligen att avslöja lite mer kring vem hon träffat och berättade då att hon träffat en tjej. 

– Jag är chockad själv. Och jättekär. Jag har ju bara dejtat killar tidigare men när jag träffade den här människan så föll jag pladask, berättade hon. 

Alice berättade vidare om den första natten de spenderat tillsammans. 

– Vi var på en klubb och det slutade med att jag hämtade hennes jacka och väska och tog med henne till hotellrummet. Och där la jag mig raklång på sängen och kände att jag inte alls visste vad jag gjorde. 

Alice har vidare berättat att hon känner sig kär och lycklig. Men under denna vecka har det blåst några hårda vindar mot Stenlöf. 

Alice Stenlöf möter kritik efter videon med Camilla Hamid

Stenlöf är nämligen med i serien "Halv åtta hos en Youtuber" som visas på Camilla Hamids Youtubekanal. I serien ska alla som är med bjuda på en middag som sedan ska betygsättas av de andra. 

Följarna som tog på sig klagohandskarna menade att Alice var oengagerad, hade utsläppt hår vid matlagningen, att hon lagt ned mer tid på sminket än på maten och att hon kändes allmänt obrydd. Även Camilla Hamid fick sig en släng av sleven. 

Tjejerna spelar in "Halv åtta hos mig". Bildkälla: Youtube

"Kudos till Nicole Falciani som tittade på alla när hon pratade och bjöd in Hoda till samtal, medan Camilla och Alice bara tittade på varandra och var nästan lite nonchalanta... Tråkigt att det blev så. Sen är det störande att Alice inte ansträngde sig mer matmässigt", skrev en användare. 

Camillas svar löd:

"Tar till mig kritiken och förstår till 100% att det uppfattas så. Jag tror att det blev så för att jag pratade så mycket med Hoda & Nicole när Alice lagade maten (4h inspelning) så när vi väl satte oss vid bordet så var Alice den enda som vi inte socialiserat oss med. Ska absolut tänka på det till nästa gång och uppskattar feedbacken"Några av kommentarerna. Bildkälla: Youtube

Alice har ännu inte svarat på kritiken. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!