Oskar Hammarstedt
Oskar Hammarstedt berättar om sin syn på klippningen. - Foto: TV4

Oskar Hammarstedts hårda ord mot TV4 – efter scenerna med Sanna

Oskar Hammarstedt kammade hem segern efter en jämn kamp i söndagens program av Robinson 2023.


Oskar Hammarstedt vinner Robinson 2023.

I finalen möttes han, Pernilla Block och Sanna Strand i en rad olika moment som inte tillhörde de enklaste direkt. Till en början gick det bra för Oskar som fick ett försprång men vid ett moment där man skulle balansera en boll hamnade han efter. 

Sanna kämpade på med elden. Bildkälla: TV4

– Jag kände att om jag inte klarar det på det här försöket så tappar jag helt min chans att vinna. 

Sagt och gjort klarade Oskar det svåra momentet och tog sig vidare till en station där de tävlande skulle gräva sig fram genom sand. 

Efter att ha gjort det sköt de med blåsrör på ett gäng ballonger vilket sedan tog dem till de slutliga momentet – att göra upp eld. 

Oskar hade till en början svårt att få fyr på elden, men efter att ha byggt ett litet vindskydd som skyddade från blåsten så lyckades han tillslut. Snöret gick sedan av och Oskar kunde tända elden. 

– Jag vann, jag kan inte förstå att det här har hänt. 

Robinson 2023. Bildkälla: TV4

Oskar Hammarstedt riktar kritik mot produktionen

I en intervju med Nyheter24 berättar Oskar att han varit väldigt nöjd med sin Robinsonresa, men att han tycker att de stundvis klippt programmet på ett sätt som inte är fördelaktigt. 

– I början tyckte jag att de vinklade mig som ganska hård och taskig? Samt, exempelvis Sanna vinklades ett tag som en person som domderade och tryckte ned folk vilket hon absolut inte gjorde. Men tydligen så är det en del av hela tv-grejen att det ska bli olika sidor och så vidare, säger Oskar. 

Har du fått något positivt dm från exempelvis någon kändis?

– Haha jag har fått höra att Markoolio tydligen gillar mig och det känns ju kul, svarar Oskar. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!