Alice Stenlöf
Camilla Hamid driver Youtubeserien "Halv ått hos en Youtuber". - Foto: Youtube

Ny kritik efter middagen hos Camilla Hamid: "Man skäms..."

Camilla Hamid är just nu aktuell med en Youtubeserie där hon bjuder hem en rad andra influencers på middag. Men tittarnas kritiska ögon missar ingenting.


"Halv åtta hos en Youtuber" är en programserie på Youtube där fyra stycken Youtubestjärnor ska ses och laga middag åt varandra. Styrande i det hela är ingen mindre än bakguden Camilla Hamid och serien visas på hennes egna Youtubekanal. 

I serien ska alla som är med bjuda på en middag som sedan ska betygsättas av de andra. 

I år ser vi Hoda Mirza, Nicole Falciani, Alice Stenlöf och Camilla själv.

Redan efter första avsnittet som var hemma hos Alice tog följarna på sig klagohandskarna och påpekade att  Alice kändes oengagerad, hade utsläppt hår vid matlagningen, att hon lagt ned mer tid på sminket än på maten och att hon kändes allmänt obrydd. Även Camilla Hamid fick sig en släng av sleven. 

Tjejerna spelar in "Halv åtta hos mig". Bildkälla: Youtube

"Kudos till Nicole Falciani som tittade på alla när hon pratade och bjöd in Hoda till samtal, medan Camilla och Alice bara tittade på varandra och var nästan lite nonchalanta... Tråkigt att det blev så. Sen är det störande att Alice inte ansträngde sig mer matmässigt", skrev en användare. 

Camillas svar löd:

"Tar till mig kritiken och förstår till 100% att det uppfattas så. Jag tror att det blev så för att jag pratade så mycket med Hoda & Nicole när Alice lagade maten (4h inspelning) så när vi väl satte oss vid bordet så var Alice den enda som vi inte socialiserat oss med. Ska absolut tänka på det till nästa gång och uppskattar feedbacken"

Camilla Hamid möter kritik – igen

Under andra avsnittet är det Camilla som ska laga mat till resten av tjejerna och man kan minst sagt säga att de var imponerade över hennes matlagningsskills. 

Hamid bjöd bland annat på majskolvar med parmesan, birria tacos och sedan varma churros med nutella. 

Halv åtta hos en Youtuber. Bildkälla: Youtube

Men även detta avsnitt fick sig en liten släng av sleven på grund av gästerna. 

Hoda fick nämligen kritik för att inte lyssna eller prata någonting med Alice Stenlöf. 


"Jättemysig serie. Det enda jag tyckte var lite off var att hon Huda var oförskämd mot Alice genom att inte prata till henne överhuvudtaget. Till och med när Alice ställer frågor till henne så tittar hon inte på henne när hon svarar".

"Varför iggar Hoda Alice helt och hållet?? Alice lyssnar pch uppmärksammar Hoda när hon pratar men Hoda struntar helt i Alice. Jätte skämmigt faktiskt"

Varken Alice eller Hoda har svarat på det hela. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!