Klara Hammarström har varit i Frankrike för att spela in "Fångarna på fortet".
Klara Hammarström har varit i Frankrike för att spela in "Fångarna på fortet". - Foto: Paul Wennerholm/TT och Claudio Bresciani/TT

Klara Hammarströms ord efter TV4-programmet: "Glad att jag inte dog"

Klara Hammarström gick vinnande ur Masked Singer 2023 som karaktären "Karamellen". Nu har hon medverkat i ännu ett TV4-program som tycks ha varit minst sagt utmanande.


Det var under förra helgen som Klara Hammarström, 23, vann Masked Singer 2023. Hon hade då, under flera veckors tid, framträtt som "Karamellen" i underhållningsprogrammet.

Att Klara vann var dock inte helt utan kontrovers. Här kan du läsa om tittarnas stora besvikelse efter Masked Singer-finalen.

Klara Hammarström i "Fångarna på fortet"

Men även om Masked Singer nu är över kommer Klara Hammarström att synas igen i tv-rutan framöver. På Instagram har hon nämligen delat flera stories från inspelningarna av "Fångarna på fortet".

Och ja, inte helt oväntat tycks det ha bjudits på både en och två utmaningar.

"Glad att jag inte dog, seriöst", skriver artisten.

Foto: Skärmavbild/Instagram/klarahammarstromm

Men det kommer dröja innan vi får se exakt vad Klara gjort på Fort Boyard, för just nu rullar sommarsäsongen av "Fångarna på fortet" i TV4 och då är det ett gäng andra kändisar som syns i tv-rutan, däribland Sofia Dalén, Klas Eriksson och Mark Levengood.

Läs alla våra artiklar om Klara Hammarström här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!