rosannacharles/Instagram
Rosanna Charles har varit en innepinne i Stockholm sedan många år tillbaka - Foto: rosannacharles/Instagram

Den frågan fick Rosanna Charles att avsluta sin frågestund

Rosanna Charles är ju nu en av landets hetaste Influencers. På sin Instagram höll hon under fredagen en frågestund, men den avslutades snabbt.


Rosanna Charles, 33, har varit en innepinne i Stockholm sedan många år tillbaka. Redan 2011 var hon en vimmeldrottning på Stureplan, och under åren har hon umgåtts flitigt med profiler som Amir AkroutiJackie Ferm och Bianca Ingrosso.

Idag driver hon den framgångsrika podden "Högt i tak" tillsammans med bästa vännen Sanna Guidetti. I en intervju med Nyheter24 berättade hon tidigare om sitt primära jobb som manager som hon är utanför podden. 

– Jag jobbar som manager/agent åt bland annat Sanna Guidetti och Linda Pira, så sköter samarbeten, tv-jobb och så vidare. Utöver det har jag podden, berättade hon då. Utöver det har hon även egna samarbeten med företag på sociala medier.

Rosanna Charles tisslar och tasslar om kärlekslivet

I podden berättade Rosanna nyligen att hon sovit lite då hon sysslat med "nattliga aktiviteter". Vem det är hon träffar är dock någonting hon fortfarande väljer att hålla hemligt. 

I skrivande stund befinner hon sig utomlands tillsammans med Lisa-Marie Jönsson och guddottern Sia. Under en härlig eftermiddag på hotellrummet valde Rosanna att hålla en frågestund där hon dammade av en rad frågor som följarna var nyfikna på. 

Men det var en fråga som var lite mer oblyg än de andra. 

Rosanna Charles svarade på en rad frågor. Bildkälla: rosannacharles/Instagram

"Såg dig på F12 (uteställe i Stockholm) i måndags, du såg ut att ha väldigt kul", skrev en följare. 

Rosanna svarade skämtsamt: 

"Och där var frågestunden slut". 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!