rosannacharles/Instagram
Rosanna Charles har varit en innepinne i Stockholm sedan många år tillbaka - Foto: rosannacharles/Instagram

Den frågan fick Rosanna Charles att avsluta sin frågestund

Rosanna Charles är ju nu en av landets hetaste Influencers. På sin Instagram höll hon under fredagen en frågestund, men den avslutades snabbt.


Rosanna Charles, 33, har varit en innepinne i Stockholm sedan många år tillbaka. Redan 2011 var hon en vimmeldrottning på Stureplan, och under åren har hon umgåtts flitigt med profiler som Amir AkroutiJackie Ferm och Bianca Ingrosso.

Idag driver hon den framgångsrika podden "Högt i tak" tillsammans med bästa vännen Sanna Guidetti. I en intervju med Nyheter24 berättade hon tidigare om sitt primära jobb som manager som hon är utanför podden. 

– Jag jobbar som manager/agent åt bland annat Sanna Guidetti och Linda Pira, så sköter samarbeten, tv-jobb och så vidare. Utöver det har jag podden, berättade hon då. Utöver det har hon även egna samarbeten med företag på sociala medier.

Rosanna Charles tisslar och tasslar om kärlekslivet

I podden berättade Rosanna nyligen att hon sovit lite då hon sysslat med "nattliga aktiviteter". Vem det är hon träffar är dock någonting hon fortfarande väljer att hålla hemligt. 

I skrivande stund befinner hon sig utomlands tillsammans med Lisa-Marie Jönsson och guddottern Sia. Under en härlig eftermiddag på hotellrummet valde Rosanna att hålla en frågestund där hon dammade av en rad frågor som följarna var nyfikna på. 

Men det var en fråga som var lite mer oblyg än de andra. 

Rosanna Charles svarade på en rad frågor. Bildkälla: rosannacharles/Instagram

"Såg dig på F12 (uteställe i Stockholm) i måndags, du såg ut att ha väldigt kul", skrev en följare. 

Rosanna svarade skämtsamt: 

"Och där var frågestunden slut". 

Senaste nytt

Spotify ska översätta poddar med hjälp av AI

Starka reaktioner på inslaget i TV4: "SKANDAL!"

igår 20:37
Författaren Jens Lapidus medverkade i TV4 Nyhetsmorgon där han kommenterade den ökade osäkerheten och kriminaliteten. Han gav ett råd till allmänheten som fick kommentarerna på Nyhetsmorgons Instagram att flöda.

Drottningen startar insamling till Ukrainas barn

igår 18:50
Drottning Silvia startar en insamling till förmån för barn i Ukraina inom Radiohjälpens Världens Barn-kampanj. Insamlingen sker inför drottningens 80-årsdag den 23 december.

Man gripen för mordet på raplegendaren Tupac

igår 18:46
En man har gripits i Las Vegas misstänkt för mordet på en av 1990-talets största rappare Tupac Shakur. Gripandet av den i dag 60-årige mannen skedde tidigt på fredagsmorgonen.

Det danska popundret Tobias Rahim – vem är han?

igår 18:13
Den danska sångaren Tobias Rahim ska den första oktober medverka i programmet "Bianca". Nyheter24 har tagit reda på svaren om det som googlas mest om artisten.

Hon får pris för Årets bok

igår 15:30
Tina Harnesk debutroman "Folk som sår i snö" har röstats fram till Årets bok. Vinnaren utses av Bonniers Bokklubbars medlemmar, som får välja mellan tolv nominerade titlar.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.