Viktor Norén varnar nu sina följare.
Viktor Norén varnar nu sina följare. - Foto: Caisa Rasmussen/TT och Claudio Bresciani/TT

Viktor Norén varnar för bluffen: "Får mycket meddelanden..."

Viktor Norén, som är högaktuell i "Bröderna Noréns underbara resa" i TV4, varnar nu sina följare för bluffmakare i sociala medier.
"Alla är fejk", skriver han om de konton som skapats i hans namn på Instagram.


Det var i början på maj som "Bröderna Noréns underbara resa", där artistsyskonen Viktor Norén och Gustaf Norén ger sig ut på en musikalisk roadtrip genom Sverige, hade premiär.

Sedan dess har serien minst sagt väckt starka reaktioner. Här kan du till exempel läsa om klippet i bröderna Noréns program som lämnade flera tittare berörda.

Viktor Norén: "Alla är fejk"

Det har också strömmat in beröm och hyllningar till Viktor Noréns Instagram, där han har över 40 000 följare. Men artisten har nu blivit varse om att bluffmakare varit i farten på plattformen.

"Får mycket meddelanden om andra konton i mitt namn, alla är fejk. Har bara detta, kommer aldrig starta ett nytt under eget namn. Och om jag skulle, vilket jag aldrig kommer göra, skulle jag inte döpa det till viktornoren444 eller liknande", skriver han in en story på Instagram.

Foto: Skärmavbild/Instagram/viktor_noren

Läs alla våra artiklar om Viktor Norén här.

Relaterat
Senaste nytt

Graveyard tillbaka efter mental uppförsbacke

Al Di Meola fick hjärtattack på scen

Gitarristen Al Di Meola drabbades av en hjärtattack under en spelning på onsdagen i Bukarest. Han tog sig för bröstet, varpå han stapplade av scenen, enligt Deadline.

Måns Zelmerlöws diss mot Per Andersson: "GW ringer"

Per Andersson är en av Sveriges mest folkkära komiker. Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om underhållaren, vilka gäller allt från hans tidigare fru och barn till hans shower och vin.

Claes Eriksson var nära att lägga ner karriären: "Det var motigt"

Claes Eriksson är känd som den humoristiska skådespelaren och manusförfattaren i gruppen Galenskaparna & After Shave. Nyheter24 har tagit reda på vad svenska folket googlar på mest om den folkkära humoristen.

Spotify ska översätta poddar med hjälp av AI

1 timme sedan
Spotify ska börja översätta poddar med hjälp av klonade röster och AI. Svenska poddar ska därmed kunna gå att ta del på andra språk - men med poddarens egen röst, rapporterar Breakit.

Starka reaktioner på inslaget i TV4: "SKANDAL!"

igår 20:37
Författaren Jens Lapidus medverkade i TV4 Nyhetsmorgon där han kommenterade den ökade osäkerheten och kriminaliteten. Han gav ett råd till allmänheten som fick kommentarerna på Nyhetsmorgons Instagram att flöda.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.