Tareq Taylor och flickvännen Sofia Ståhl hånas - på grund av detalj i fina kärleksbilden

Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl publicerade en mysig bild på instagram. Men följarna såg någonting helt annat än en romantisk stund...


Det var i september 2021 som Tareq Taylor, 53, och Kristina Taylor bekräftade att deras kärlek inte längre fanns kvar. Efter 26 år valde de att gå skilda vägar. 

Cirka ett år senare gick Tareq ut med nyheten att han träffat en ny pingla – nämligen Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 35. 

Tareq Taylor och Sofia. Bildkälla: Stella Pictures

Sofia Ståhl jobbade tidigare som personlig tränare, influencer, författare och programledare. Hon ligger även bakom boken "201 hälsohacks – 'lämna disken hångla istället'". Sofia Ståhl är utbildad inom kost och träning. Hon har även drivit en framgångsrik blogg inom hälsa och träning. 

Men i slutet av förra året valde Sofia att skrota sitt gamla varumärke och istället börja arbeta med sin nya kärlek Tareq som hon nu startat bolag med. 

Hur träffades Tareq Taylor sin nya flickvän?

Tareq Taylor och Sofia Ståhl programled SVT-programmet "Lyckomaten" tillsammans 2019. Det är också där de träffades och efter tv-programmet åkte de runt och föreläste tillsammans, enligt Metro Mode.

Titt som tätt publicerar paret romantiska bilder på varandra från sin vardag och även denna vecka gled det upp en mysig bild. 


"Tänkte skriv något kärleksfullt som ”tänk att jag fick hitta hem i dig!”, men så upptäckte jag hans blick på sista bilden och herreG. Att få leva med någon som tittar på mig på det sättet, tack och hej kan inte önska mig något mer!", löd texten. 

Men följarna – de haka upp sig på en liten detalj. 

Nämligen Tareqs blick.... 

Vissa anser att det ser ut som att han tittar på något helt annat och andra anser att det ser ut som att han fått så kallad "stillblick". 

Oavsett så ser det väldigt mysigt ut. 

Senaste nytt

Graveyard tillbaka efter mental uppförsbacke

Al Di Meola fick hjärtattack på scen

Gitarristen Al Di Meola drabbades av en hjärtattack under en spelning på onsdagen i Bukarest. Han tog sig för bröstet, varpå han stapplade av scenen, enligt Deadline.

Måns Zelmerlöws diss mot Per Andersson: "GW ringer"

Per Andersson är en av Sveriges mest folkkära komiker. Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om underhållaren, vilka gäller allt från hans tidigare fru och barn till hans shower och vin.

Claes Eriksson var nära att lägga ner karriären: "Det var motigt"

Claes Eriksson är känd som den humoristiska skådespelaren och manusförfattaren i gruppen Galenskaparna & After Shave. Nyheter24 har tagit reda på vad svenska folket googlar på mest om den folkkära humoristen.

Spotify ska översätta poddar med hjälp av AI

1 timme sedan
Spotify ska börja översätta poddar med hjälp av klonade röster och AI. Svenska poddar ska därmed kunna gå att ta del på andra språk - men med poddarens egen röst, rapporterar Breakit.

Starka reaktioner på inslaget i TV4: "SKANDAL!"

igår 20:37
Författaren Jens Lapidus medverkade i TV4 Nyhetsmorgon där han kommenterade den ökade osäkerheten och kriminaliteten. Han gav ett råd till allmänheten som fick kommentarerna på Nyhetsmorgons Instagram att flöda.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.