Molly Sandén publicerade en bild på Instagram under torsdagen där hon bekräftade att hennes barn fötts
Molly Sandén publicerade en bild på Instagram under torsdagen där hon bekräftade att hennes barn fötts - Foto: Marcus Gustafsson/TT & Christine Olsson/TT

Molly Sandén har blivit mamma – visar upp nytillskottet på Instagram

Under torsdagskvällen publicerade artisten Molly Sandén bilder på Instagram som nu får kommentarsfältet att fyllas av gratulationer. Hon har nämligen blivit mamma för första gången.


Under torsdagskvällen la artisten Molly Sandén upp bilder på Instagram som hintar om att hon fött sitt första barn. I kommentarsfältet väller nu gratulationer och lyckönskningar in från alla möjliga håll. 

Molly Sandén har blivit mamma 

På Instagramkontot @m0llys har närmare 650 000 följare möjligheten att ta del av de glädjande bilderna och se hintarna om den nya familjemedlemmen.

Till bildspelet skriver hon: "Fan va bra Beyonce va"

Det var i januari som artisten delade med sig av nyheten att hon väntade barn, något Nyheter24 tidigare skrivit om. Det verkar alltså som att familjen nu fått sitt första nytillskott. Stort grattis! 

Bland alla lyckönskningar kan vi bland annat se allt från branschkollegor, mediapersonligheter och fans. Däribland artisterna Dotter och Theoz, men även Tilde de Paula Eby, Malin "Praktikant-Malin" Stenbäck och Kenza Zouiten.

Foto: Skärmavbild Instagram/m0llys
Foto: Skärmavbild Instagram/m0llys
Foto: Skärmavbild Instagram/m0llys
Foto: Skärmavbild Instagram/m0llys
Foto: Skärmavbild Instagram/m0llys

Relaterat
Senaste nytt

Högt tryck på årets bokmässa

3 timmar sedan

"Parasiten" blir årets svenska deckare

idag 14:46
Sofie Sarenbrants "Parasiten" tilldelas priset som årets svenska deckare av strömningstjänsten Bookbeat, i samarbete med deckarfestivalen Crimetime.

Robin Paulsson om programledarrollen i "Fråga Lund": "Utsätter mig gärna för saker"

idag 14:28
Den svenska komikern Robin Paulsson ska vara programledare för ännu en säsong av SVT:s "Fråga Lund". Nyheter24 har tagit reda på vad som googlats mest om honom – här kommer svaren.

Syriske författaren Khaled Khalifa död

idag 11:58
Den regimkritiska syriska författaren Khaled Khalifa har avlidit till följd av en hjärtattack i sitt hem i Damaskus i lördags. Han blev 59 år, enligt AFP.

Henrik Dorsin efter Solsidan-premiären: "Återseendets glädje"

idag 11:01
Sedan 2010 har TV4:s Solsidan vuxit till att bli en svensk humorklassiker. Förväntningarna inför säsong 8 har varit höga – lever de nya avsnitten upp till publikens krav?

Sveriges första kvinnliga elitsoldat återigen aktuell

idag 08:39
Som instruktör i "Elitstyrkans hemligheter" och programledare i "Robinson" har Petra Malm fått sig en väl förtjänad plats i rampljuset. Nu är hon återigen aktuell.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.