Nu väljer Sanna Guidetti att svara på frågan om Maja Nilsson Lindelöf: "Nej, jag tog inte..."

Sanna Guidetti har fått en drös frågor angående sin vän Maja Nilsson Lindelöf. Efter att ha blivit bombarderad av frågor valde hon slutligen att svara ärligt på frågan.


Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti var under många år bästa vänner. Tillsammans drev de den framgångsrika podden "Livet på läktaren" där de berättade om sina liv som flickvänner till framgångsrika fotbollsspelare. 

För den som inte vet så är Maja gift med Manchester United-stjärnan Victor Nilsson Lindelöf, och Sanna är i sin tur gift med fotbollsstjärnan John Guidetti som just nu spelar i AIK. 

I podden berättade tjejerna öppenhjärtligt om sina liv innehållandes flyttar mellan olika länder, barn och uppväxt. 

Sanna och Maja hade podden "Livet på läktaren" tillsammans. Bildkälla: sannaguidetti/Instagram

Men plötsligt en dag för ett par år sedan så släppte tjejerna ett åtta minuters långt avsnitt där de berättade att podden skulle läggas ned. Efteråt syntes tjejerna sällan att umgås samt att de slutade att gilla varandras inlägg på Instagram. 

Spekulationerna kring vad som hände som fick tjejerna att lägga podden på hyllan är lika många som det finns stjärnor på himlen och ingen av dem har gått ut och berättat vad det var som hände. 

Men en dag 2021 hände något. Maja och Sanna syntes ha en heldag på Skansen tillsammans med sina barn. Vilket sannerligen satte igång diskussioner på Twitter och folk var minst sagt glada över att de gamla bästa vännerna umgicks. 

Små, söta knattar på Skansen. Bildkälla: majanilssonlindelof/Instagram

Sanna Guidetti svarar på frågan om Maja Nilsson Lindelöf

Under förra helgen hade Maja Nilsson Lindelöf en pampig 30-årsfest som sannerligen firades med pompa och ståt. 

Maja var bländande vacker i sin födelsedagslook. Bildkälla: majanilssonlindelof/Instagram

Gästlistan var minst sagt kändistät vilket man såg i Majas album från kvällen. 

Men det många följare undrade var i sedvanlig ordning – var Sanna Guidetti bjuden?

Tajmat nog höll Sanna en frågestund någon dag senare och bombarderades med frågor om huruvida hon var bjuden till festen. Slutligen valde hon att svara. 

Sanna Guidetti svarade. Bildkälla: sannaguidetti/Instagram

"500 frågor senare. Jo, jag var där. Jag tog inte en enda bild för jag lever kanske lite i nuet. Är det ok? ne juste, jag glömde att vi ska dela med oss av varenda minut man lever", svarade hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!