Farmen 2023: Deltagaren visar upp bebislyckan på Instagram

Deltagaren publicerade under veckan en bild på sin Instagram där bebislyckan avslöjades. "Vi längtar efter dig lilla L".


Drygt tre månader har gått sedan finalen av Farmen 2023. 

Årets säsong av Farmen blev minst sagt händelserik på alla sätt och kantades av både spel, flirtande, bråk och kaos. Efter säsongens slut är det flera deltagare som fortfarande engagerar följarna på Instagram. En av dem var Sandra Öder. 

Sandra hade nyligen en "unboxning" där hon visade upp vilka ting hon valde att sno med sig från Farmengården när de skulle till att åka hem. 

Sandra Öder. Bildkälla: TV4

– Jag tog med mig en del av breven vi fick under tiden där. Det är mestadels brev jag själv fick läsa upp. Struten till karamellerna tog jag med. Jag har snott med min min krok jag gjorde på gården. Jag tänker att jag ska sätta upp den en dag i min lägenhet. Kniven råkade ju också trilla ned i väskan haha. Sen förlåt, men ljusstaken, den var jag tvungen att ta med, berättade hon efter att hon kommit hem. 

Men väl hemma var det en annan sak som hände. Sandra träffade nämligen sin stora kärlek. 

På Instagram har Sandra visat upp att hon ätit mysfrukostar och umgåtts flitigt med en hunk som heter Linus. Och mycket riktigt så är det hennes pojkvän. 

Bildkälla: sandraoder/Instagram

"Kan du älska mig som rumlaren älskar nattlivet?", skrev hon till en bild hon publicerade. 

"Jag älskar dig som bamse älskar sin dunderhonung", svarade han gulligt. 

Och under veckan visade hon upp någonting mer.....

Paret ska nämligen bli föräldrar. 

"Vi längtar så mycket efter dig lilla L", skrev hon till bilden. 

Stort grattis säger vi till lille knodden!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!