Lovisa "Lojsan" Wallin
Lovisa "Lojsan" Wallin styr upp midsommarfirande. - Foto: lojsanwallin/Instagram

Så mycket kostar det att fira midsommar hos Lojsan Wallin

Lovisa "Lojsan" Wallin har delat upp sina följare i två läger efter att hon gått ut med vad det kostar att fira midsommar tillsammans med henne och Buster Reuterswärd.


Varje måndag släpper Hanna Friberg och Lovisa "Lojsan" Wallin ett nytt avsnitt av podden "Måndagsvibe" där de diskuterar allt mellan himmel och jord samt upplevelser från vardagen som för de just nu ser ganska olika ut. 

Men en sak de delar – de är kärleken till att fira högtider. Och next up är som vi alla vet Midsommar som Lojsan och hennes pojkvän arrangerade förra året och även ska arrangera detta år. 

– Det är måndag, några dagar kvar till midsommar och jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra denna midsommar.... hur går det ens till?, säger Hanna i senaste avsnittet. 

Lovisa Wallin & Hanna Friberg. Bildkälla: lojsanwallin/Instagram

– Ja, men tillhör inte det till din personlighet lite, att vela in till det sista?, påpekar Lojsan. 

Hanna berättar att hon vanligtvis är planerad men att hon det här året valt att inte bestämma någonting. Tjejerna kommer då in på förra årets firande – som landade på en summa som antagligen är lite högre än standardfirandet för oss vanliga tjommar. 

– Vi har mycket att stå i. Vi ska inreda stugor. Fixa så att det finns sängar till alla och så vidare. Men ja, alla är ju med på att det är en del att fixa så folk hjälps åt. Så det ska handlas mat till alla,.... 

Hanna frågar då snabbt: 

– Vadå kommer det att bli lika dyrt som förra året? För det rasslade ju iväg snabbt haha, skämtade Hanna. 

– Ja det blev ju lite tjafs mo hur dyrt det blev. Det landade ju på runt 7000 kronor per skalle förra året. Maten på landet, Bullandö, Sandhamn, när Buster betalade drinkbordet ute så kom det ju fram en i personalen och hojtade till om att det fortfarande saknades 30 000 kronor, herre gud alltså...

Lojsan och Hanna har podden "Måndagsvibe". Bildkälla: Podplay

I år berättar dock Lojsan att de valt att dra in på lite dittan och dattan vilket ska få det hela lite billigare. 

– Det landar nog på omkring.... 4000 kronor, men det återstår väl att se. Vi får helt enkelt återkomma om vad det blev, berättar Lojsan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förslaget: Kungliga Operan stängs i fem år

1 timme sedan

Ozzy och Cher till rockens finrum

2 timmar sedan
Ozzy Osbourne, Cher, Mary J Blige, A Tribe Called Quest, Kool & The Gang och Foreigner får samtliga ta plats i rockens finrum efter att ha valts in i Rock & Roll Hall of Fame av en jury som består av omkring 1 000 olika personer inom musikindustrin.

Zendaya fick börja från noll – "kunde inte"

3 timmar sedan
Jodå, Zendaya har hört talas om Björn Borg. Inför huvudrollen i ”Challengers” tillbringade megastjärnan dagar med att titta på berömda tennismatcher på Youtube för att se och lära.

Miljontals visningar för falsk Bond-trailer

idag 04:20
Trots tydlig information om att det handlar om en koncepttrailer skapad "för konstnärligt och underhållningsändamål" har ett klipp med Henry Cavill som James Bond fått över 2,3 miljoner visningar på Youtube.

Patti Smith tackar Taylor Swift för omnämnande

igår 22:08
Artisten och poeten Patti Smith och poeten Dylan Thomas nämns i titelspåret på Taylor Swifts nya album "Tortured poets department" som släpptes i fredags.

Efter 50 år kommer boken Kubrick stoppade

igår 18:26
25 år efter hans död och mer än ett halvt sekel försenad publiceras nu boken som Stanley Kubrick inte ville att någon skulle läsa.