Cardi B
Cardi B rasar på styvsonen. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Cardi B rasar på styvsonen till miljardären på försvunna ubåten

Tiden håller på att rinna ut för de fem personer som är ombord på den försvunna Ubåten Titan. Händelsen har engagerat människor världen över, bland andra rapstjärnan Cardi B.


Fem personer befann sig ombord på ubåten Titan när den gick ned under ytan i söndags, i syfte att besöka vraket av den förlista oceanångaren Titanic. Mindre än två timmar senare tappades all kontakt med farkosten.

Fler och fler fartyg har kallats till området under det senaste dygnet, sedan ett återkommande dunkande ljud har registrerats i havsdjupet. Det är oklart om det har med ubåten att göra, men det är det enda spåret som går att följa.

Den försvinna ubåten är omkring 6.5 meter. Bildkälla: Arkivbild

Sökområdet spänner sig över mer än 25 000 kvadratkilometer. Om och när ubåten lokaliseras behöver räddningsinsatsen övergå i ett sannolikt väldigt komplicerat bärgningsförsök. I området är havet upp emot 4 000 meter djupt.

Flottan har skickat bärgningsfarkost för att bärga Titan – om den hittas

USA:s flotta har skickat en särskilt bärgningsfarkost som har förmåga att lyfta särskilt tunga saker ur havet. Den försvunna ubåten är ungefär 6,5 meter lång och väger lite drygt nio ton. Flottans farkost sägs kunna bärga saker som väger omkring 27 ton.

Strax efter klockan 13 svensk tid beräknas syret ombord ha tagit slut.

Den brittiske miljardären Hamish Harding är en av de som är ombord på båten. Under måndagen postade hans styvson Brian Szasz ett inlägg på Facebook där han skrev att han skulle gå på en Blink 182-konsert då det 'hjälper honom i svåra tider". Detta skrev TMZ om. 

Bildkälla: TMZ

Någon som fick syn på detta och blev på halvbra humör – det var artisten Cardi B. På Instagram publicerade hon en story där hon rasar på styvsonen och sa att det hela är väldigt tragiskt, detta var Aftonbladet först med att rapportera om.

Cardi B. Bildkälla: Evan Agostini/TT/Nyhetsbyrån

– Du är en jävla miljardär men ingen bryr sig om dig? Gud jag hade hellre varit fattig och älskad. Men den här styvsonen, han borde sitta hemma vid sin telefon och vänta på uppdateringar. 

– Du är försvunnen, och den här jäveln är redo att skaka snoppar på konserter, avslutade artisten. 

Ord och inga visor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!