Rebecca Lindbergh Thor är Phillipe Cohens nya flamma

Phillipe Cohen har träffats av amors pilar. Det var under helgen han publicerade videos på sig själv och sin nya flamma som heter Rebecca.


Det var sommaren 2022 som Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, gick ut med att de gjort slut.

Paret som träffades som 16 och 17-åringar har gjort slut närmare sex-sju gånger vilket Bianca bland annat berättade om i podden "Två meter dumheter". 

Phillipe och Bianca var tillsammans många år. Bildkälla: Stella Pictures/biancaingrosso/Instagram

I Wahlgrens värld har följarna också kunnat följa med under parens alla uppbrott som bland annat skett under utekvällar, innan julaftnar och efter bråk. 

Men den senaste gången blev den sista. 

Bianca har efter händelsen valt att berätta att hon och Phillipe kunnat ses för att lösa praktiska saker, men att det då varit god stämning. 

– Vi kunde snacka om allt mellan himmel och jord. Annars var det väl me det elaka sms pappa hade skickat, och syftade då på ett meddelande som Emilio Ingrosso i affekt skickat iväg till Phillipe. 

Men nu ser det ut som att Phillipe Cohen träffat en ny flamma. 

Hon är Phillipe Cohens nya flickvän

Det var under helgen som Phillipe publicerade ett gäng videos från sin Instagram som filmats under midsommar. På filmerna syns Rebecca Lindbergh Thor, 26, stå och krama om honom lite titt som tätt och profilerna ser minst sagt ut att tycka om varandra.


Paret sågs mysa ihop hela helgen. Bildkälla: phillipecohen/Instagram

Stort grattis till nya kärleken säger vi!

Hon är tjejen Phillipe Cohen var på hångeldejt med – innan officiella relationen

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!