Irma Lehtosalo ser ut att vara i full gång med inspelningarna av den nya säsongen av "Marko & Irma".
Irma Lehtosalo ser ut att vara i full gång med inspelningarna av den nya säsongen av "Marko & Irma". - Foto: Stella Pictures & Skärmavbild TV4

Irma Lehtosalo bryter tystnaden – efter nästan två månader: "Jag är så kär"

Irma Lehtosalo har uppdaterat sitt Instagramflöde för första gången på nästan två månader. Och anledningen till att det varit tyst kanske har att göra med den nya säsongen av "Marko & Irma".


I över sju veckor har det varit tyst från Irma Lehtosalo. På sociala medie-plattformen Instagram har hon snabbt fått stor följarskara, som för närvarande är närmare 320 000 till antalet. Detta efter att ha medverkat i TV4:s succéprogram "Marko & Irma", där hon och sonen Marko "Markoolio" Lehtosalo tar med tittarna in i deras vardag.

Efter alla veckor har hon nu brutit tystnaden. I ett inlägg på sin Instagram delar hon med sig av en minst sagt gullig video – som även får följarnas hjärtan att smälta.

Irma Lehtosalo besöker älgpark

I videon som delades under tisdagskväll delar hon med sig av ett besök på vad som ser ut att vara en älgpark där de tittar på kalvar. Till videon har hon även skrivit en text som förklarar kärleken som uppstår när hon ser de små liven.

"Hei här är väldens sötaste älgar dom är kalvar men dom blir så stora men jag är så kär", skriver hon på Instagram. 

I bakgrunden kan man även skymta en inspelningsutrustning i form av en kamera och en kameraman. I bakgrunden hörs även sonen Markos röst, vilket spär på misstankarna om att inspelningarna nu startat för säsong två av "Marko & Irma", som Nyheter24 tidigare skrivit kommer att sändas 2024

De trogna följarna är inte heller sena med att haka på och berömma de söta små varelserna. 

Andra väljer helt sonika att haka på det nya uttrycket "bälg", som Irma själv myntat. 

Foto: Skärmavbild Instagram/irmalehtosalo
Foto: Skärmavbild Instagram/irmalehtosalo
Foto: Skärmavbild Instagram/irmalehtosalo

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!