Tareq Taylor
"Du blev skitsur", skrev en följare på Sofias blogg. - Foto: Instagram

Attack mot Tareq Taylors sambo Sofia: "Känslor kvar för ditt ex"

Tareq Taylor, 53 och Sofia Ståhl, 35, är upp över öronen förälskade. Men under veckan fick sig Sofia en känga av en följare som handlade om just hennes relation...


Det var i september 2021 som Tareq Taylor, 53, och Kristina Taylor bekräftade att deras kärlek inte längre fanns kvar. Efter 26 år valde de att gå skilda vägar. 

Cirka ett år senare gick Tareq ut med nyheten att han träffat en ny pingla – nämligen Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 35. 

Tareq Taylor och Sofia Ståhl programled SVT-programmet "Lyckomaten" tillsammans 2019. Det är också där de träffades och efter tv-programmet åkte de runt och föreläste tillsammans, enligt Metro Mode.

Tareq Taylor och Sofia. Bildkälla: Stella Pictures

Sofia Ståhl jobbade tidigare som personlig tränare, influencer, författare och programledare. Hon har även drivit en framgångsrik blogg inom hälsa och träning. Men i slutet av förra året valde Sofia att skrota sitt gamla varumärke och istället börja arbeta med sin nya kärlek Tareq som hon nu startat bolag med. 

Tareq är just nu aktuell med programmet "Drömlandet". 

Det handlar Drömlandet med Carina Bergfeldt och Tareq Taylor om

I "Drömlandet" får tittarna följa med Carina Bergfeldt och Tareq Taylor som ger sig ut på en roadtrip genom sex delstater i södra USA för att ta reda på hur "möjligheternas land" mår idag. Carina drömmer om att flytta dit med sin familj medan Tareq vill uppleva sydstatsköket för första gången. 

Men det hela är långt ifrån guld och gröna skogar. De intervjuar människor om bland annat vapenlagar, abort, skolskjutningar och vattenbrist. I ett av avsnitten blir de bland annat introducerade för skottsäkra ryggsäckar för barn. 

Sofia Ståhl ställd mot väggen av följare 

Sofia Ståhl och Tareq Taylor ser ut att vara kärare än någonsin och titt som tätt lägger de upp bilder från sin vardag. 

Sofia och Tareq Taylor. Bildkälla: staahlsofia/Instagram

Men det är tydligen inte alla följare som är övertygade. 

Sofia höll nämligen en frågestund på sin blogg där läsarna fick fråga allt mellan himmel och jord. 

Bland annat frågar en person vad som numer finns i hennes kyl efter att hon träffat Tareq. 

"Han pratar alltid om att man måste ha anjovis och sardeller hemma i övrigt är det ungefär samma lika som innan. Vi tycker om samma saker och det som alltid finns nu och innan är parmesan, choklad, ägg, smör och naturell yoghurt", skriver hon. 

Men en följare skriver lite syrligt till Sofia att den inte vågar fråga någonting denna frågestund då hon tidigare frågat 'huruvida Sofia har känslor för sitt ex". Enligt följare ska Sofia då blivit "jättesur". 


Från Sofias blogg. Bildkälla: femina.se//Instagram

"Okej, det var tråkigt att höra. Kanske kan du se den frågan ur ett annat perspektiv idag. Du är mer än välkommen att ställa frågor om du skulle vilja", skrev Sofia då. 

Vi får se om det kommer fler frågor kring hennes tidigare relation. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!