Maja Nilsson Lindelöf dök upp i Kim Kardashians klänning – så mycket kostar den

Det var förra helgen som Lollapalooza 2023 gick av stapeln på Gärdet i Stockholm. På plats var bland andra Maja Nilsson Lindelöf som bar en väldigt speciell (men snygg) klänning.


Det var under helgen som festivalen Lollapalooza gick av stapeln på Gärdet i Stockholm. 

Över 70 000 besökare vallfärdade till området för att festa loss, dansa, dricka öl i solen samt se årets upplaga artister som bland annat bestod av Lil Nas XZara Larsson, Travis ScottKygoFatboy SlimThe RoseMiss LiMando Diao, Vintage och Culture.

Några som också (självfallet) befann sig på plats var våra svenska influencers, och det är ingen överdrift när man säger att alla var där. 

Maja Nilsson Lindelöf befann sig på området tillsammans med maken Victor Nilsson Lindelöf, Mikael Lustig, Josefin Lustig med fler. Tillsammans stod de och dansade på VIP-delen som var placerad i mitten framför scenen. 

På sin Instagram publicerade Maja en rad bilder från kvällen, och någonting många reagerade på – det var hennes klänning. 

Och ja, mycket riktigt var det ingen vanlig trasa hon dragit fram från garderobsgolvet. Utan detta är en klänning som även Kim Kardashian är ett fan av. 

Maja Nilsson Lindelöf. Bildkälla: majanilssonlindelof/Instagram

Klänningen är från modeskaparen Jean Paul Gaultier och en likadan bars nyligen av Kim Kardashian

Prislappen då?

Jo, den landar på omkring 15 000 kronor. 

Inte illa. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!