Tina Nordström
Lena PH kastade ut ett inlägg på Instagram. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Lena PH hånar mat-Tina med ny bild där hon inte ser ut som hon brukar: "Ingenting personligt"

Lena Philipsson har publicerat en bild på Mat-Tina som fått många reaktioner Till bilden skriver hon bland annat att hon "Inte kunde låta bli".


Lena Philipsson, 57, slog igenom med dunder och brak i Melodifestivalen 1986 med låten "Kärleken är evig" som gick rakt in i Svensktoppen. Sedan dess har hon haft en lång och framgångsrik karriär. 

Hon har dykt upp i diverse program, bland annat både Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg, turnerat över hela Sverige samt sommarpratat. Men är det någonting som fortfarande är aktuellt i svenskarnas hem så är det hennes folkkära hitlåtar. 

Lena Philipsson. Bildkälla: Erik Simander/TT

Efter att 1986 tävlat med bidraget "Kärleken är evig" medverkade hon 1987 med låten "Dansa i neon" som landade på en femteplats. 1988 tävlade hon med bidraget "Om igen" som slutade tvåa i Melodifestivalen och det skulle dröja ett bra tag innan hon återvände till schlagerscenen.

Det var inte förrän 2004 som hon återvände till Mello och då med dunderhiten "Det gör ont". Den vann hela balunsen för att sedan skickas till Eurovision för att representera Sverige. Väl där slutade hon femma.

Men utanför scenen och tv-rutan, så är det inte många som vet om att Lena är ett busfrö av rang. 

Lena PH publicerar bild på Tina Nordström

Under rådande sommartider är det många som älskar att ligga i gräset eller sitta på verandan och lösa korsord. Lena PH är en av dem. 

Tina Nordström. Bildkälla: Leif R Jansson / TT

Och än idag gör Lena någonting som vi många gjort i våra dagar – nämligen att måla på framsidan av tidningen. Och ja, vi måste säga att det såg väldigt roligt ut. 

En av de som kastades under bussen snabbt blev tv-kocken och programledaren Tina Nordström

Mat-Tina som du aldrig sett henne förr. Bildkälla: Instagram

"Det slutar alltid med klotter på framsidan när jag tar paus från korsordet. Kan inte låta bli. Nån som känner igen sig? Ibland behövs inte så mycket för att få resultat. Förlåt alla inblandade. Det är inget personligt", skrev Lena. 

Även Luuk målades. Bildkälla: Instagram

Någon annan som fick sig en släng av sleven – det var Kristian Luuk

Ingen av Lenas "klotteroffer" har kommenterat det hela. Men ja, nog såg det lite kul ut.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!