Magdalena Graafs ex Filip Larsson väntar barn med 16 år yngre kärleken

Magdalena Graafs ex-make Filip Larsson och Ivana Obradovic ska bli föräldrar. Det avslöjar de under veckan på Instagram.


Det var i maj 2020 som Magdalena Graaf, 47, och dåvarande sambon Filip Larsson, 48, gick ut med att de efter 10 år ihop skulle separera. Paret bodde då tillsammans i en 16-miljoners villa i Djursholm och tillsammans har de sönerna Charlie och Louie.

Innan uppbrottet planerade paret att gifta sig. Men paret gjorde slut och bröllopet ställdes in.

"TYVÄRR lyckades vi inte. Vi förlorade varandra längst vägen. 10 år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap", skrev Magdalena då i sin blogg. Mer detaljer gick hon inte in på. Förrän senare. 

Magdalena och Filip var tillsammans i tio år. Bildkälla: Stella Pictures

Det som kom fram några månader senare var att Filip träffade en annan kvinna bakom ryggen på Magdalena.

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, har hon tidigare berättat i en intervju med Amelia.

När hon fick reda på det flyttade hon ut medan han istället bodde kvar i Djursholmsvillan.

Magdalena Graaf och Louie Marti. Bildkälla: Stella Pictures

Hon hittade senare själv kärleken i skådespelaren Louie Marti och paret förlovade sig på en kebabrestaurang i centrala Stockholm. Men efter cirka två år ihop gjorde paret plötsligt slut. 

”Vi jobbade för mycket, jag har mina barn varannan vecka och Louie bor 1/1,5 timme härifrån. Kärleken rann ut i sanden och blev till vänskap. En oerhört omtänksam man. Vi har haft två helt fantastiska år ihop. Livslång vänskap och en bra axel och vän att vända sig till när livet knakar för oss båda", skrev hon och fortsatte: 

”Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Men just nu så koncentrerar jag mig på mitt hem, hälsa och barnen”. 

Mycket riktigt visste de ej vad som väntade då de efter cirka ett halvår blev tillsammans igen och på nytt lever ihop. 

Filip Larsson och nya kärleken Ivana Obradovic ska bli föräldrar

Magdalena befinner sig just nu tillsammans med Louie Marti och barnen borta i det soliga Grekland där familjen är på semester. I ett inlägg där hon berättar om resan nämner hon även i farten att Filip Larsson och nya sambon Ivana Obradovic, 32, ska bli föräldrar. 

På sin blogg skrev Magdalena skämtsamt: 

"Vi (jag, Louie) HADE tänkt åka med Folke till Gotland. Men Folke har bara två bältade platser, så jag måste tänka om.Hotell, flygbiljett mm Det blir helt plötsligt en jäkligt saftig resa med pojkarna. Jaja-det löser sig. Deras pappa och styvmoder vill ha lugn och ro, innan de får sitt första barn tillsammans. Hoppas de föder på exakt utsatt datum, annars blir det ju väldigt rörigt för alla oss inblandade". 

Stort grattis!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!