Guidetti misshandlades utanför 7-Eleven – försvarade Bianca Ingrosso

Det var efter en utekväll som Sanna Guidetti, Bianca Ingrosso, Lucas Armando Feola gick in på 7-Eleven. Där mötte de på ett par varav killen misshandlade både Sanna och Lucas.


Det var under förra helgen som festivalen Lollapalooza gick av stapeln på Gärdet i Stockholm. 70 000 människor var på plats och som många kunde se på sociala medier var festivalen kändistät.

Ett gäng som var där var Rosanna Charles, Bianca Ingrosso, Lucas Armando Feola, Sanna Guidetti och Saga Frisk Sundberg

Sanna Guidetti och Rosanna Charles har podden "Högt i tak". Bildkälla: rosannacharles/Instagram

Mellan spelningarna hängde gänget på VIP-området där man för rätt summa kunde få både massage, hår och make up-fix samt mat och drinkar under kvällarna. 

– Man kunde ju rulla omkring i en  golfbil om man inte orkade gå sträckorna haha, berättar Rosanna i podden "Högt i tak" som hon har tillsammans med Sanna Guidetti. 

Men en av festivalkvällarna skulle komma att få ett dramatiskt och obehagligt avslut. Sanna, Bianca och Lucas gick förbi ett 7-Eleven på vägen hem då de blev terroriserade av en berusad, ung kvinna. 

Lucas och Bianca är goda vänner. Bildkälla: Instagram

Sanna Guidetti och Lucas Armando Feola misshandlade

Sanna berättar att gänget befann sig inne på 7-Eleven då plötsligt en ung kvinna och hennes pojkvän började terrorisera dem. 

– Jag skulle vara en riktig mamma och följa med Lucas till 7-Eleven då han ville att jag skulle följa. Han vinglade liksom så jag tänkte att jag följer med honom och Bianca. Sen var det en tjej som var jätteprovocerande inne på 7-Eleven. Hon skrek att influencers är äckliga och bidrar till operationer och ätstörningar. Detta var ju rakt av riktat till Bianca. 

– Sedan blev det bråk utanför. Ja, men Lucas tappade det och sa liksom åt tjejen att 'säg inte sånna saker till min kompis' och då kom ju tjejens pojkvän. Detta samtidigt som hon åker omkring på en VOI och skrikskrattar som en häxa. 

Sanna fortsätter:

– Jag går ut och ska sära på Lucas och pojkvännen till tjejen som hoppat på Lucas. Så jag åker på två smällar. Och Lucas blev ju slagen... alltså paniken när han ramlar med huvudet ned på trottoarkanten. Nej fyfan.... det var hemskt. Han fick ju fläskläpp, blåmärken och så vidare...

Polisen anlände och Bianca och Lucas kunde då ta hjälp. 

– Det här kunde ju gått så mycket värre så man får ju ändå vara glad att det gick som det gick. Men ja, jag drog när de skulle prata med polisen för jag kände att nej jag är trettio plus... nu åker jag hem, avslutar Sanna. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!