Steffo Törnquists
Steffo Törnquists familj växer. - Foto: TT/Nyhetsbyrån/steffo56

Steffo Törnquist visar upp bebislyckan på Instagram: "Fler barn"

Det är på Instagram som Steffo Törnquist via en bild droppade en ordentlig bomb för sina följare.


Steffo Törnquist kämpar sannerligen på med sommarens glada dagar. 

Det var inte allt för länge sedan som Steffo gick ut med att behövde operera bort sin visdomstand som enligt honom själv "växte in i hjärnan". Det hela slutade med att Steffo opererades och fick ta det oerhört lugnt efter operationen.  

Steffo Törnquist. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT

"Rapport från visdom-gate: det var en jävla pärs på 1,5 tim att få bort eländet, men svullnaden blev inte värre än typ Marlon Brandos i Gudfadern. Det värker en del och jag spottar blod och har lite svårt att gapa. Dessutom är min tandläkare förbannad för att jag råkade suga i mig en garre i eftermiddags. Nu låter jag en bägare glass smälta och så drar jag i mig den med sugrör och i morron räknar jag med att vara hyggligt återställd och gå 18 hål. Ingen fara alltså", skrev han då. 

Och ja, man kan säga att det ena hälsoproblemet nu avlöst det andra. Steffo har nämligen blivit dunderförkyld. 

"Min kroppskonstitution liknar en gurkas: mest vatten. Utom nu då vattnet har slemmat till sig och bestämt sig för att parkera i halsen och retas. Jag har nu i en vecka hostat äckel, i synnerhet på nätterna som jag genomlider sittande för att få luft. Och jag är ingalunda ensam. Jag har åtminstone ett halvdussin kompisar som för ögonblicket inte kan ta djupa andetag. "

"Finns här kanske en pusselbit i energifrågan, det är en satans kraft i hostattackerna och produktionen av äckel har inget stopp", berättar han på Instagram.

Men efter denna uppdatering så kom faktiskt en glädjande nyhet. Steffo ska nämligen bli farfar. 

"Tre favoriter på liten båttur: Derya, Zelda och mitt BARNBARN". Bildkälla: steffo56/Instagram

På Instagram publicerade Steffo en bild på sonen Max Steffensens fästmö Derya, vovvel Zelda, och som han själv skrev, sitt barnbarn. 

"Tre favoriter på liten båttur: Derya, Zelda och mitt BARNBARN". 

Paret är sedan tidigare förlovade. 

Stort grattis!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!