Josephine Qvist hånas efter inlägget om Kebnekaise: "Mat på vägen?"

Det var för ett par veckor sedan som Josephine Qvist bestämde sig för att tillsammans med ett par vänner bestiga Kebnekaise. Inför det hela så bad hon sia följare om några tips.


Josephine Qvist, 30, njuter sannerligen av sommarens glada dagar. 

Qvist har växlat mellan att flyga mellan Spanien, Visby och Stockholm. Hon har under en längre period bott i Marbella men är alltså nu tillbaka på Svensk mark. 

Josephine Qvist. Bildkälla: josephineqvist/Instagram

Sommaren inleddes med att hon medverkade i långköraren Fångarna på fortet. Det hela tycks ha gått som en dans, och inte är det konstigt med tanke på att Josephine tidigare synts i "Kompani Svan" som sätter sina deltagare på test. Och även där tog hon sig långt. 

Därför kom det nog inte som någon smärre chock när hon gick ut med att hon nu söker sig efter nya utmaningar. Hon vill nämligen bestiga Kebnekaise tillsammans med ett par vänner. 

På sin story skrev hon därför ut ett inlägg med några frågor om äventyret. Frågor som vissa snabbt hånades av användare på Twitter. 

Bildkälla: josephineqvist/Instagram.

Men efter att blåsvädret började dra över var det många som gick in och försvarade Qvist samt sa att det alltid är bra att fråga så mycket som möjligt inför en resa till fjälls. 

Josephine har ännu inte svarat på Twitterkaoset.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!