Julia Franzén
Julia Franzén och Bingo Rimér är idag tillsammans. - Foto: bingorimer/Instagram

Julia Franzéns oblyga avslöjande om Bingo Rimérs penis: "Den är..."

Julia Franzén och Bingo Rimér är inte direkt kända för att vara några blyga violer. Men Julias senaste avslöjande kunde vi inte förutse.


Bingo Rimér, 54, och Julia Franzén, 33, träffades första gången 2015 då Julia tillsammans med sin kusin var iväg och spelade in Cirkus Magaluf. De profilerna inte visste då var att de fem år senare skulle ses igen och då börja dejta. 

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: Stella Pictures.

Hösten 2020 inleddes dejtandet, men romansen tog slut endast några månader senare. I

Under hösten 2021 fick vi istället följa Julia i Bachelorette och hennes kamp för att hitta kärleken. Efter en stor portion drama visade det sig att hon inte lyckats hitta en partner från programmet. Väl hemma i Sverige blev det istället så att Bingo fick den sista rosen och paret blev störtkära på nytt.

I skrivande stund njuter paret av sommaren glada dagar och varandra vilket man kan följa på parets Instagrams. Och under veckan då Julia höll en frågestund valde hon att avslöja någonting väldigt intimt. 

Julia Franzén: "Bingos penis är..."

Följarna på Instagram fick nämligen ställa frågor om allt mellan himmel och jord. En sak som de var nyfikna på var Bingos penis. 

Bingo och Julia. Bildkälla: bingorimer/Instagram

Och ja, det hela valde hon att svara på. 

"Hur pass välutrustad är Bingo. Lagom, för liten eller för stor?", löd frågan. 

"Helt perfekt för mig", svarade hon. 

Bingo delade inlägget och skrev "Så här glad är bara någon som är perfekt". 

Julia Franzéns lyxiga present

Som redan nämnt njuter Julia och Bingo lite extra under sommaren. De är ute med båten, bor över på lyxiga hotell, går ut och äter samt umgås med barnen RamboRingo och Falke.

Men nyligen mös paret till det lite extra – Julia fyllde nämligen år vilket Bingo så klart ville fira hemma efter att paret kommit hem efter att ha varit iväg på en liten tripp. 

Dagen i ära fick sig Julia en finfin present av Bingo som hon blev väldigt glad över.

Hon fick nämligen en väska från Louis Vuitton som inte direkt var gratis. 

Den lyxiga väskan. Bildkälla: louisvuitton.com

Prislappen? 

23 000 kronor. Men glad – det blev hon.

Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

idag 16:36

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

idag 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

idag 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

idag 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.