Casper Janebrink
Casper Janebrink la upp en liten video. - Foto: casperjanebrink/Instagram

Casper Janebrinks mysvideo hånas – efter detaljen som han råkade glömma...

Casper Janebrink publicerade en video till sina 50 000 följare på Instagram. Problemet var bara att han hade glömt bort en liten sak...


Det var på alla hjärtans dag förra året som Arvingarnas Casper Janebrink, 53, meddelade att han och hustrun Helena skulle skiljas. Då hade de varit gifta i 23 år, och fått två barn tillsammans.

Helena och Casper. Bildkälla: Bertil Ericson / TT

"Tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner", skrev Casper Janebrink på Instagram.

Bara tre månader efter att skilsmässan blev offentlig så stod det klart att Casper hade en ny kärlek i sitt liv – nämligen den 33-åriga mäklaren Therese Andersson.  I samma veva avslöjade Casper att Therese var gravid, och i slutet av september 2022 så föddes parets son Hugo.

Casper tillsammans med Therese Andersson. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån
Casper och nya kärleken. Bildkälla: casperjanebrink/Instagram

Casper fick ta emot både ris och ros på sina sociala medier då många följare förstod att han varit otrogen, vilket han senare valde att öppna upp sig kring i en intervju med Aftonbladet. 

– När man har pratat om det här med otrohet har det ju kommit ett och annat. "Jag visste inte att du var sådan, fy…". Men det händer faktiskt varje dag runtom i världen. Det är såklart inte schysst att vara det. Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också, sa Casper Janebrink till Aftonbladet.

Men nu tycks det lugnat sig på Janebrinks Instagram och hans följare har återgått till att uppskatta hans content, innehållande mycket träning, fredagsöl och mys i solen under sommarens glada dagar. 

Caspers senaste ölvideo hade dock flera lite kul åt. Detta på grund av en liten tabbe. 

Detaljen får följarna att driva med Casper Janebrink

Under lördagen filmade Casper en video där han knäpper sig en kall öl. Till videon skriver han: 

"Fredagsölen", som han sannerligen ser ut att njuta av.

Casper Janebrink. Bildkälla: casperjanebrink/Instagram

Problemet var bara att han la ut videon på en lördag. Vilket följarna var snabba med att påpeka. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!