Janet Jackson åter på turné

Efter att ha ställt in flera spelningar fortsätter Janet Jackson sin turné.


Inställda spelningar. Besvikna fans. Allt på grund av en mystisk sjukdom. Eller så påstods det. Ryktena var nämligen många. Janet Jackson ljuger. Dålig biljettförsäljning. Bortförklaringar.

Men nu verkar sanningen äntligen ha kommit fram. Enligt Janet Jacksons manager Kenneth Crear, ska stjärnan nämligen ha diagnostiserats med en sällsynt sjukdom.

– Efter en grundlig medicinsk undersökning har det bekräftats att Janets symptom orsakats av en sällsynt form av migrän kallad vestibulär migrän. Något som hon behandlas för nu.

Efter nio inställda spelningar verkar hennes turné alltså vara igång igen.

– Janet vill verkligen fortsätta med sitt turnerande för att inte göra sina fans besvikna, säger Kenneth Crear till E! News.

Skrivet av:

Senaste nytt

Amelia Adamos stora sorg – sambon Lucio är död: "Kärleksbombade honom till sista andetaget"

1 timme sedan

Lasse Holm får medalj – och Stockholmsmusikal

2 timmar sedan
Musikalen med Lasse Holms schlagerhits har gjort succé i Malmö. I höst kommer ”De' e' det här vi kallar kärlek” till Stockholm och Göta Lejon.

Isa Östling föddes som man – hånas av svenska poddprofilen

3 timmar sedan
Isa Östling är en av Sveriges största TikTok-stjärnor med närmare en halv miljon följare. I en ny video ger hon nu svar på tal till en manlig poddprofil som uttryckt sig förnedrande mot henne.

Smygfilmat klipp sprids på Erika Persson och Zara Larssons pojkvän

3 timmar sedan
Det var under lördagen som Gunilla Persson uppträdde i Melodifestivalens tredje deltävling. Efteråt firades hennes kvalplats med pompa och ståt

Tittarnas oro efter klippet på Jenny Strömstedt och Mauri Hermundsson: "Säg nej"

idag 15:42
Mauri Hermundsson gästade Nyhetsmorgon i TV4 för att bli intervjuad av Jenny Strömstedt. Men intervjun gick inte som tänkt. – En hopplös gäst, säger Jenny Strömstedt i direktsändningen.

Sökte du nyss på "David Sundin längd"? Här är svaret!

idag 15:22
Sökte du precis på "David Sundin längd"? Då är du inte ensam. Så, hur lång är programledaren egentligen? Här hittar du svaret!