Janet Jackson åter på turné

Efter att ha ställt in flera spelningar fortsätter Janet Jackson sin turné.


Inställda spelningar. Besvikna fans. Allt på grund av en mystisk sjukdom. Eller så påstods det. Ryktena var nämligen många. Janet Jackson ljuger. Dålig biljettförsäljning. Bortförklaringar.

Men nu verkar sanningen äntligen ha kommit fram. Enligt Janet Jacksons manager Kenneth Crear, ska stjärnan nämligen ha diagnostiserats med en sällsynt sjukdom.

– Efter en grundlig medicinsk undersökning har det bekräftats att Janets symptom orsakats av en sällsynt form av migrän kallad vestibulär migrän. Något som hon behandlas för nu.

Efter nio inställda spelningar verkar hennes turné alltså vara igång igen.

– Janet vill verkligen fortsätta med sitt turnerande för att inte göra sina fans besvikna, säger Kenneth Crear till E! News.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.