Så delar Molly Rustas och exet Ross upp sina pengar: "Ovanligt...."

Molly Rustas och Ross Andrew Paquette, bröt nyligen upp sin förlovning och gick skilda vägar. Spekulationerna är många och därför valde Molly att ha en frågestund under veckan som gått.


Under flera års tid var Molly Rustas i en relation med Ross Andrew Paquette, född 1983 i Kanada, som är grundare av och VD för företaget Maropost. Paret, som träffades på Ibiza år 2018, förlovade sig vid årsskiftet 2020/2021, men gick skilda vägar under sommaren 2023.

Under 2019 köpte det forna paret en 188 kvadratmeter stor lägenhet på Östermalm i Stockholm som gick loss på omkring 24 miljoner kronor.

Molly och Ross gick nyligen skilda vägar. Bildkälla: mollyrustas/Instagram

Molly och Ross har sedan tidigare sonen Charlie tillsammans. Och inte långt efter att Molly gått ut med att profilerna gått skilda vägar gick hon även ut med att hon är gravid med parets andra barn. 

Innan Molly hunnit med någon gender reveal skrev Ross snabbt ut att de väntade en liten tjej, vilket fick följarna att rasa då många misstänkte att han gjorde det för att snuva Molly på på avslöjande-konfekten.

Molly Rustas: "Delade ingenting"

Då Ross är mycket välbärgad är det många som nu är nyfikna på hur paret delat upp sina pengar samt om Molly får någon hjälp, 

Under en frågestund valde hon att svara på det hela. 

Frågan löd: "Hjälper ditt ex dig med kostnaden för ett nytt hem?"

Molly Rustas skrev ut till sina följare. Bildkälla: mollyrustas/Instagram
Molly Rustas och Hanna Friberg. Bildkälla: Stella Pictures

"Nej. Jag kommer att betala det på egen hand. Jag vill för den delen förtydliga en sak här. Vi har inte haft en relation där han betalat för mig, trots att vår personliga ekonomi ser väldigt olika ut. 

"Vi hade separat ekonomi och vi delade på allt i vårt hem. Jag betalade titt som tätt när vi gick ut och åt och det gjorde även han. Jag köpte alla materiella saker till mig själv för mina pengar och la in pengar till saker i vårt hem och vårt ägarskap var baserat på den del som respektive part la in. Vi hade samboavtal där blir väldigt tydligt vad som var hans och vad som var mitt. Vi delade ingenting. 

"Jag vet att detta är väldigt ovanligt under en situation där den ena parten har så pass mycket mer pengar än dig och samt att ni har barn tillsammans. Men det är så det ligger till", avslutade hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!