Därför bröt Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso kontakten

Bianca Ingrosso gästar denna vecka Alice Stenlöfs podd och då berättar tjejerna för första gången varför de inte umgicks på ett par år.


Influencerdrottningarna Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf startade podden Alice & Bianca - "Har du sagt A får du säga B" år 2018. Podden blev snabbt en succé och toppade alla listor över de populäraste poddarna i landet. 

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf startade podden Alice & Bianca - "Har du sagt A får du säga B" . Bildkälla: Acast

Det hela blev även ett genomslag för Alice Stenlöf som innan inte alls var lika stor på sociala medier som hon är idag. 

Plötsligt vankades en livepodd i Avicii Arena som tjejerna sålde ut. 

Alice och Bianca sålde ut globen. Bildkälla: Stella Pictures

Även showen blev inte helt otippat ännu en succé, men det hela kom inte gratis. 

All planering, repetitioner och timmar som lades på förberedelserna tärde på vänskapen mellan Alice och Bianca, vilket gjorde att de efter livepodden mer eller mindre slutade att umgås. 

Spekulationerna var många och i kommentarsfält krävde följarna att få svar kring huruvida tjejerna blivit ovänner. 

I veckans avsnitt av "Vad fan hände?" möts de nu på nytt för att berätta om det hela. 

Bianca i "Vafan hände?"-podden: "Det skavde"

– Vi var supernära. Men sedan började vår relation att skava. Sedan dess har det gått några år där vi levt separata liv. Det har inte varit någonting dramatiskt men det har varit.... en distans, säger Alice. 

– Det hände ju ingenting speciellt mellan oss. Vi kände ju mer eller mindre bara att... vi inte gav varandra bra saker, berättar Bianca. 

– Exakt. Vi blev som varandras ex. Och när man väl sågs på någon fest så sa man efter två glas vin att man saknade varandra. Men vi har inte mötts, och det är så skönt att vi gjort det nu, säger Alice. 

Tjejerna berättar att de under de senaste åren vuxit på varsitt håll och att de därför idag kan mötas på ett annat sätt. 

Alice och Bianca har idag en ny relation. Bildkälla: Stella Pictures

– Vi har ju gjort en varsin resa på varsitt håll. Ingen av oss har tyckt illa om varandra men vi behövde distans, terapi och tid. säger Alice. 

– Det är lite samma sak med mig och Lovisa nu, säger Bianca. 

– Hur menar du?, frågar Alice. 

– Vi söker efter olika saker och är på olika resor i livet. Vi suktar inte efter samma grej vilket inte betyder att vi inte tycker om varandra eller vill finnas där för varandra. Det är mer att man inte konstant behöver varandra, och det är ju något fint med det, säger Bianca. 

Tjejerna hade under sommaren ett långt samtal på Ibiza där de la alla korten på bordet och öppnade upp med vad de kände. 

Hela avsnittet kan du lyssna på här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!