Lee Christiernsson
Lee Christiernsson lämnade Kristallen-galan. - Foto: leechristiernsson/Instagram

Därför lämnade Lee Christiernsson plötsligt Kristallen

Lee Christiernsson snuvades på sin kristall. På sin Instagram berättar hen nu varför hon valde att lämna galan innan sändningen drog igång.


Det var under måndagen som kristallen 2023 gick av stapeln på Cirkus i Stockholm. Kändiseliten trängdes på röda mattan tillsammans med journalister och fotografer innan galan drog igång. Nyheter24 befann sig på plats för att utbyta lite fraser med stjärnorna och två som råkade avslöja lite för mycket, det var Irma och Marko Lehtosalo

Marko "Markoolio" Lehtosalo och Irma Lehtosalo tar emot pris för serien Marko & Irma som årets realityprogram på Kristallengalan 2023 på Cirkus i Stockholm. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Irma råkade nämligen avslöja att hon just nu har en pool vilket Marko snabbt skrek att hon inte skulle berätta. 

– Det ska ju folk få se i nästa säsong, sa Marko. 

En annan person som befann sig på plats var Lee Christiernsson som var nominerad i kategorin "Årets dokumentärprogram" i och med dokumentären "Att bli Lee". Dock gick priset till "Historjá - Stygn för Sapmi, SVT". Och utöver att ha snuvats på priset gick inte kvällen alls enligt plan för Lee. 

Lee Christiernsson lämnade Kristallen

I sitt inlägg på Instagram skrev Lee och uttryckte sin besvikelse över att inte ha haffat sin kristall. Men det var inte därför Lee fick lämna galan. 

Lee fick nämligen feberkänningar vilket gjorde att hon tvingades åka hem innan direktsändningen och festen. 

"Mest surt var ändå att jag började känna mig febrig under första akten och valde att lämna kristallen strax före direktsändningen och den kommande efterfesten", skriver hen under sitt inlägg. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!