Steffo Törnquist
Steffo Törnquist var glad i glaset under Kristallen 2023. - Foto: Stella Pictures

Steffo Törnquist blev så full på Kristallen att han vaknade upp i....

Steffo Törnquist spottade inte i glaset under Kristallen 2023. Han erkände att han faktiskt blev så pass överförfriskad att det hände en hel del oväntade saker i slutet av kvällen....


Steffo Törnquist, 67, var en av många kändisar som under måndagen befann sig på Kristallen 2023. På röda mattan väntade både journalister och fotografer som ville föreviga stjärnornas outfits och looks. 

Nyheter24 befann sig på plats och haffade Steffo som snabbast. Han berättade då att han redan på röda mattan kände sig "glad i hatten". Gänget hade nämligen hade varit på Nobis och unnat sig några glas innan de begav sig till balunsen. 

Med på tåget var även Jenny Strömstedt, Carin da Silva och Maria Forsblom.

Tydligen ska det ha blivit en vild efterfest och en av de som höll fanan högt under kvällen – det var vår gode Steffo Törnquist. . 

Årets Kristallengala på Cirkus i Stockholm. Bildkälla: Stella Pictures

Steffo Törnquist vaknade inte upp hemma efter Kristallen 2023

Dagen efter den galna kvällen slog Steffo upp sina ögon och insåg att han absolut inte befann sig hemma. På Instagram visade han upp platsen han befann sig på och kallade den kort och gott för "spenaten". 

"Rullade hatt på Kristallens efterfest i natt, fick en puss av nån som hette Leif eller liknande, babblade om tempot i Hylands hörna med några med - tror jag - färgat hår, erbjöds ett glas av en manisk typ bildproducent och resten är dimma. Nu vaknade jag upp här i spenaten och försöker få en taxi. Således: ankballe!! Ses på fredag", skrev han till sin bild.

Låter som en bra kväll helt enkelt. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!