Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewitt är oigenkännlig på sina nya bilder. - Foto: Stella Pictures

Jennifer Love Hewitt oigenkännlig på nya bilderna: "Det kan inte vara hon?"

Jennifer Love Hewitt, 44, är en kultskådespelerska vi sett i filmer som "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" och "Heart breakers". Men nu är det många följare som är oroliga efter att ha sett henne på nya bilder.


Jennifer Love Hewitt, 44, var en av 90-talets hetaste skådespelare. Hon syntes bland annat i filmerna "Jag vet vad du gjorde förre sommaren" som handlar om ett gäng ungdomar som av misstag kör på en man. Efter att ha drabbats av panik kommer de överens om att kasta mannen i vattnet.

En tid senare dyker mannen upp, klädd i regnrock med en krok istället för hand. En efter en börjar han att ha ihjäl gänget som hämnd för vad de gjort.

"Jag vet vad du gjorde förra sommaren"-filmerna blev succéfilmer. Bildkälla: Stella Pictures

Efter skräckfilmssuccéerna har Hewitt varit med i en rad filmer samt även släppt musik. 

Jennifer Love Hewitt oigenkännlig på nya bilderna

På Jennifers Instagram följs hon av över en miljon människor och titt som tätt lägger hon upp en selfie. Senast var det efter att hon hade varit hos frisören. Men det var någonting annat som följarna fokuserade på – nämligen hennes ansikte. 

Jennifer Love Hewitts kommentarsfält fylls av kommentarer. Bildkälla: Instagram
Jennifer Love Hewitt. Bildkälla: jenniferlovehewitt/Instagram

Många följare menar nu att de till och med tvekar på att det är Jennifer Love Hewitt på bilden medan andra påstår att det också kan vara filter som spelar in.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!