Därför tvingades Steffo Törnquist ha backslick på Kristallen

Steffo Törnquist fortsätter att avslöja detaljer från sin blöta Kristallen-kväll. Det finns nämligen en väldigt specifik anledning till varför han hade backslick.


Steffo Törnquist, 67, var en av många kändisar som under måndagen befann sig på Kristallen 2023. På röda mattan väntade både journalister och fotografer som ville föreviga stjärnornas outfits och looks. 

Nyheter24 befann sig på plats och haffade Steffo som snabbast. Han berättade då att han redan på röda mattan kände sig "glad i hatten". Gänget hade nämligen hade varit på Nobis och unnat sig några glas innan de begav sig till balunsen. 

Glasen gav minst sagt effekt för dagen efter vaknade Steffo upp på okänd plats och tvingade att ta sig hem med taxi 

Årets Kristallengala på Cirkus i Stockholm. Bildkälla: Stella Pictures

"Rullade hatt på Kristallens efterfest i natt, fick en puss av nån som hette Leif eller liknande, babblade om tempot i Hylands hörna med några med - tror jag - färgat hår, erbjöds ett glas av en manisk typ bildproducent och resten är dimma. Nu vaknade jag upp här i spenaten och försöker få en taxi. Således: ankballe!! Ses på fredag", skrev han till sin bild.

Därför tvingades Steffo Törnquist ha backslick på Kristallen

Dagarna efter Kristallen har Steffo fortsatt att dela med sig av små detaljer från kvällen. Bland annat har han nu berättat hur det kommer sig att han valde den frisyren han hade. 

Steffo körde nämligen på ett sedvanligt backslick, vilket inte brukar vara hans förstahandsval. 

Steffo Törnquist. Bildkälla: Stella Pictures

Anledningen var att hans frisör varit sjukskriven. 

Steffo i sin nya fripp. Bildkälla: steffo56/Instagram

"Eftersom min frisör Kokosboll varit sjukskriven i månader eller i varje fall veckor fick jag gå med backslick till Kristallen med min partner i Team Uschaaaan. Nu är Bollen äntligen på benen igen och tovorna runt flinten är i ordning", skrev han till sin bild. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!